Imagini în premieră postate de Simona Halep în aşteptarea procesului de la TAS. Mesaj categoric al fostului lider WTA VIDEO

Simona Halep, suspendată 4 ani pentru dopaj după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat, la US Open 2022, a postat pe Instagram un clip pe terenul de tenis, antrenându-se. Fostul lider WTA a ales și o melodie care trimite un mesaj clar, "Sia - Never give up" ("Nu voi renunța niciodată").

23 oct. 2023, 16:13
Imagini în premieră postate de Simona Halep în aşteptarea procesului de la TAS. Mesaj categoric al fostului lider WTA VIDEO
Imagini în premieră postate de Simona Halep în aşteptarea procesului de la TAS. Mesaj categoric al fostului lider WTA

Imagini în premieră postate de Simona Halep în aşteptarea procesului de la TAS. ​Simona Halep a fost suspendată patru ani în scandalul de dopaj, dar speră să obțină reducerea pedepsei la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. În așteptarea procesului de la Lausanne, sportiva încearcă să rămână în formă și a postat un videoclip pe Instagram. Fostul lider WTA apare în timp ce se antrenează, iar pe fundal se aude melodia „Never give up” („Nu voi renunța niciodată”).

Citeşte şi: Câte mii de dolari costă pe oră antrenamentul de tenis cu Patrick Mouratoglou?! E cel mai scump instructor din lume! Cu prețurile astea efectiv a jefuit-o pe Simona Halep!

Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis a anunţat pe 12 septembrie 2023 verdictul în cazul Simonei Halep: suspendare de patru ani, care va expira pe 6 octombrie 2026. În acel moment, Simona Halep va avea aproape 36 de ani. Sportiva a anunțat că va face apel la TAS. „E o mare nedreptate. Nu m-am dopat niciodată. Totul va ieși la iveală într-o zi. Voi lăsa experții să discute. Sunt foarte dezamăgită! Sunt șocată că un sportiv poate fi judecat doar pe baza unei presupuneri. Toate analizele mele au fost negative. Niciodată nu s-au găsit substanțe interzise, cu excepția datei de 29 august, când s-a găsit în urină o cantitate infimă. Acum voi merge la TAS. O să fac apel la această decizie fără sens! Sper ca adevărul să iasă la iveală. Voi lupta până la capăt. Într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată și că sunt curată”, a declarat Simona Halep.

Citeşte şi: S-a dat de gol? Decizia neaşteptată luată de soţia lui Patrick Mouratoglou după suspendarea Simonei Halep

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)