S-a dat de gol? Decizia neaşteptată luată de soţia lui Patrick Mouratoglou după suspendarea Simonei Halep

Ada Obilu, cea de-a treia soție a lui Patrick Mouratoglou, a fost acuzat din România că s-ar afla în spatele situaţiei prin care trece Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj.

30 sept. 2023, 12:20
S-a dat de gol? Decizia neaşteptată luată de soţia lui Patrick Mouratoglou după suspendarea Simonei Halep
S-a dat de gol? Decizia neaşteptată luată de soţia lui Patrick Mouratoglou după suspendarea Simonei Halep

Ce decizie a luat soţia lui Patrick Mouratoglou după suspendarea Simonei Halep. Mai multe voci au afirmat că Simona Halep a fost victima unui complot pus la cale de Ada Obilu. Mai precis, aceasta at fi fost deranjată de apropierea dintre soțul ei și româncă, drept pentru care ar fi pus la cale compromiterea Simonei Halep.

Citeşte şi: Simona Halep vrea răzbunare! Cum și-a propus să se „lupte” cu compania farmaceutică de la care a luat medicamentul contaminat: „Acesta va fi finalul lor”

Curios sau nu, Ada Obilu a devenit tot mai activă în mediul online, arătând cât de fericită este alături de soțul ei, după ce românca a fost suspendată patru ani.

„Ada și Patrick au avut o căsătorie fericită de-a lungul anilor, în ciuda numeroaselor acuzații care au circulat despre întâlnirile extraconjugale ale antrenorului. Ada a distribuit fotografii cu ea însăși și cu soțul ei pe rețelele de socializare, pentru a spulbera suspiciunile că acesta ar avea o aventură cu Simona Halep. În numeroase interviuri, Patrick a susținut că relația cu soția lui este puternică, deoarece știe care este secretul pentru a o menține”, scrie presa franceză, citată de ProSport.

Citeşte şi: Simona Halep, încurajată de fostul şef al SRI. „Eu nu mi-am recăpătat funcţia sau anii pierduţi, dar mi-am salvat demnitatea şi reputaţia!”

Patrick Mouratoglou și Ada Obilu au împreună două fete, Charlotte și Juliette. Antrenorul a mai fost căsătorit cu designerul Clarisse Mouratoglou, mariajul terminându-se în 2013. După căsătoria cu Clarisse, sau chiar în timpul acesteia, s-a cuplat cu fosta sa elevă, Serena Williams, până când în viața antrenorului a apărut Ada Obilu, devenită soţia sa în 2016.