Imagini incendiare cu Primarul General al Capitalei în timp ce adună scoici la malul mării! Nicușor Dan, repetent la capitolul administrație publică, campion la ridicarea castelelor de nisip

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a fost surprins la malul mării, împreună cu familia sa, în timp ce adună scoici și se joacă ca un copil în nisip. Dacă la capitolul infrastructură și administrație publică Nicușor Dan este repetent cu acte în regulă, la ridicarea castelelor de nisip cu lopățica este campion național.

04 sept. 2023, 11:58

Imagini incendiare cu Primarul General al Capitalei în timp ce adună scoici la malul mării! Zilele trecute, primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a fost surprins în timp ce se afla cu familia sa pe o plajă din Mamaia.

Citește și Nicușor Dan se aliază din nou cu Ludovic Orban: „Este datoria fiecăruia dintre noi să luptăm pentru ca următorii patru ani din viaţa României să nu încapă din nou pe mâna PSD”

Imagini incendiare cu Primarul General al Capitalei în timp ce adună scoici la malul mării!

Soarele și briza mării pare că i-au priit edilului care afișează un zâmbet calm și lipsit de griji.

Mai mult, primarul Capitalei pare foarte relaxat în timp ce adună scoici de pe plajă.

La un moment dat, edilul împreună cu familia sa s-au înarmat cu o găletușă și o lopățică si au început să construiască un castel de nisip.

În urmă cu câteva săptămâni, primarul a fost surprins și la Aqua Magic în Mamaia, împreună cu familia.

În social media au apărut primele ironii la adresa primarului. Unii susțin că Dan a abordat un stil „expirat”, prea „vulgar” sau în neconcordanță cu aspectul fizic. În general, slipul scurt este îmbrăcat de bărbații cu trup atletic – înotători, culturiști etc. În general, turiștii optează pentru slip tip boxeri sau șort mai larg și mai lung, ce se apropie de genunchi.

Alții pur și simplu l-au ironizat pe primar pentru corpul de „Adonis”.

Nicușor Dan, primele explicații privind lipsa apei calde din Capitală

În peste 6.000 de blocuri din Capitală nu este apă caldă. Potrivit edilului de la PMB mai durează câteva zile până când o parte dintre avarii vor fi remediate.

70% din blocurile din Capitală nu au în aceste zile apă caldă, iar motivul îl reprezintă avariile repetate la reţeaua de termoficare.

Potrivit aplicaţiei Termoenergetica, doar 30% din sistemul de termoficare din Capitală funcţionează la parametri normali.

„Este o lucrare amânată de foarte mult timp. E un cămin în strada Releului, pe magistrală, dat în funcțiune în 1968 și pentru care nu s-au mai făcut lucrări.

A fost obligatoriu, pentru a nu fi în situația din iarnă 2020, de a avea două sectoare fără apă – 2 și 3 – s-a luat decizia ca această lucrare pentru acest cămin să fie făcută simultan cu oprirea planificată a CET Sud.

Termenul de finalizare pentru această lucrare era anunțat pentru 11 august.

Din informațiile pe care le am, o să mai fie prelungit cu câteva zile. Când lucrarea se va finaliza, o să putem folosi CET Progresul pentru sectoarele 2, 3″, a declarat primarul Capitalei, Nicuşor Dan, într-o conferința de presă.

Citește și Nicuşor Dan nu susţine taxa de intrare în Bucureşti