Imagini incendiare cu vila de lux în care locuiește Sânziana Buruiană. A costat 500.000 de euro și este pe lacul Snagov

Sânziana Buruiană se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Chiar dacă nu mai are la fel de multe apariții pe micile ecrane, blondina duce o viață demnă de invidiat alături de partenerul său de viață, dar și de cele două fetițe. 

21 feb. 2024, 09:05

Sânziana Buruiană a făcut publică vila luxoasă de pe malul lacului Snagov în care locuiește. Într-un videoclip postat pe TikTok, vedeta a dezvăluit imagini inedite ale locuinței sale, evaluată la 500.000 de euro.

Este cunoscut faptul că Sânziana Buruiană a adoptat un nou stil de viață, în care este focusată pe viața de familiie și pe creșterea copiilor săi. Deși obișnuia să fie prezentă frecvent în emisiuni TV acum mulți ani, vedeta și-a schimbat obiceiurile și s-a retras din lumina reflectoarelor.

Citește și: Surprize la America Express! ”Prințesa” manelelor se pregătește pentru mult așteptatul show de la Antena1! Va fi prezent și reprezentantul României la Eurovision

Viața luxoasă a Sânzianei Buruiană pare să fie departe de ochii publicului. Cu toate acestea, în ultima vreme, ea a ales să împărtășească o privire în interiorul vilei sale prin intermediul unei platforme sociale populare.

Evaluată la jumătate de milion de euro, vila sa de pe malul lacului Snagov este un adevărat colțișor de rai. Această schimbare o găsește pe Sânziana Buruiană împlinită pe toate planurile, bucurându-se de timpul petrecut alături de familie.

„O am de mult, de vreo zece ani. Este în jur de vreo 500.000 de euro, având în vedere că este într-un cartier unde sunt doar câteva vile și toate sunt pe lac.”, a precizat Sânziana Buruiană în cadrul filmulețului din mediul online.

Din imaginile distribuite se poate observa că blondina se bucură de o vilă impunătoare și extrem de spațioasă. Atât interiorul casei, cât și curtea arată de-a dreptul spectaculos.

Sânziana Buruiană a fost extrem de sinceră și deschisă, așa cum a obișnuit pe toată lumea, astfel încât nu s-a ferit să arate fiecare colțișor al casei. Dormitoarele, băile, livingul și foișorul, alături de priveliștea către lacul Snagov fac ca locuința vedetei să fie una de lux.

„Foarte puține lucruri le-am cumpărat, a fost mobilată (n.r. vila), ce-i drept. Ăsta a fost un plus, care ne-a convins, pentru că nu a mai trebuit să muncim în plus.”, a mai spus vedeta.

Mai mult decât atât, Sânziana Buruiană a dezvăluit faptul că uneori își închiriază locuința pentru diverse filmări. Se pare că în vila familiei sale de pe lacul Snagov au fost filmate mai multe seriale, dar și show-uri TV, ceea ce nu poate fi decât un motiv de bucurie și de mândrie: „Mai iau chirie, mai fac filmări.

Uite, de exemplu acum se filmează un serial atât de iubit de toată lumea, nu pot să vă spun încă. O să apară în curând la TV exact filmări de aici.”

Citește și: Silvestru Șoşoacă, scrisoare explozivă către soţia sa după ce aceasta l-a dat afară din partid. „Diana, trezeşte-te! Ai lipsă de raţiune şi discernământ!”