Surprize la America Express! ”Prințesa” manelelor se pregătește pentru mult așteptatul show de la Antena1! Va fi prezent și reprezentantul României la Eurovision

Nu mai e mult până când celebritățile din România vor pleca la America Express! Peste două săptămâni încep filmările mult așteptatului reality show realizat de Mona Segall. Ce cântăreață celebră va concura la show-ul de la Antena1. Vezi mai jos ce surprize îi așteaptă pe telespectatori!

21 feb. 2024, 08:42
Surprize la America Express! ”Prințesa” manelelor se pregătește pentru mult așteptatul show de la Antena1! Va fi prezent și reprezentantul României la Eurovision

Nu mai e mult până când celebritățile din România vor pleca la America Express! Peste două săptămâni încep filmările mult așteptatului reality show realizat de Mona Segall.

Citește și Scandal de proporții după finala America Express! Fanii sunt revoltați: „Nu au meritat deloc trofeul ! Erau tot timpul pe la mijloc!”

Mamă a unui băiețel minunat, dar și o artistă care face parte dintr-o familie cunoscută și înstărită din România, vedeta urmează să dea tot ce e mai bun pentru a câștiga marele premiu.

Este vorba despre nimeni alta decât Betty Salam, fiica lui Florin Salam.

Artista și-a dat acordul să participe la show-ul de la Antena1, urmărit de foarte mulți români. Se pare că vedetele ar urma să plece la finalul lunii februarie către locațiile de filmare.

Încă nu se știe ce partener va avea, este foarte posibil ca Betty Salam să meargă alături de soțul ei, Cătălin Vișănescu, ori cu soția lui Florin Salam, Roxana Dobre.

Deși este o perioadă mai dificilă pentru familia lui Florin Salam, fiica acestuia, Betty, a ales să ia o pauză de la stresul resimțit în ultimele luni. Astfel că, va pleca pentru câteva săptămâni din țară, și poate chiar va câștiga și America Express!

Andrei Ursu se pregătește de plecare

Totuși, nu este singura concurentă care urmează să participe la emisiunea mult așteptată, potrivit Cancan.ro.

Andrei Ursu este și el în cărți pentru show-ul Monei Segall!

În urmă cu două săptămâni, Andrei Ursu explica motivul pentru care nu ia parte la filmările pentru cel mai puternic sezon TCDU.

Citește și Giulia și Vlad Huidu, despre experiența de la America Express: „Un cuplu căsătorit și cu copii e normal să se bucure de fiecare moment de intimitate”

Atunci, fostul reprezentant al României la Eurovision declara că dorește să se concentreze pe cariera muzicală, însă lucrurile s-ar putea să nu stea chiar așa. Potrivit sursei menționate anterior, vedeta are gânduri să participe sezonul acesta la renumitul show de pe Antena1.