Imagini incendiare de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. ”Tu ești acasă pentru mine…”

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii, după nunta de poveste, care a avut loc pe data de 27 mai și la care au participat o mulțime de vedete. La o lună de la marele eveniment, cei doi au postat pe rețelele de socializare un videoclip emoționant cu cele mai frumoase momente din ziua în care și-au jurat iubire veșnică.

29 iun. 2023, 09:26
Imagini incendiare de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. ”Tu ești acasă pentru mine…”
Imagini incendiare de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol

Imagini incendiare de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Mai mult, cei doi și-au făcut o serie de declarații de dragoste care i-au impresionat pe fanii lor de pe rețelele de socializare.

Citește și Gina Pistol, ultima apariție la „Chefi la cuțite”. Cât costă rochia pe care prezentatoarea a purtat-o

Imagini incendiare de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol

Chiar dacă cele două vedete spun că au avut o nuntă simplă, întreaga lume a admis faptul că a fost un eveniment plin de rafinament. În imaginile postate pe rețelele de socializare cei doi au povestit succint cum a început relația lor care în cele din urmă s-a pecetluit în fața altarului.

„Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și nu am avut nici o legătură unul cu altul, deși ne știam, iar eu cred că ne-am întâlnit în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul. Gina este o femeie în toată regula, este iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum trebuie”, a declarat cântărețul.

La asemenea declarații, Gina Pistol nu a putut să își stăpânească emoțiile și printre lacrimi frumoasa prezentatoare TV i-a mărturisit soțului ei cât de important este pentru ea, dar și faptul că a așteptat toată viața până acum ca să trăiască o astfel de poveste de dragoste.

”E ceva ce parcă am așteptat toată viața. În momentele mele când aveam câte o discuție cu Dumnezeu îi ceream doar să-mi trimită pe cineva în viața mea care să fie ca mine, să fie un om bun, simplu. Deși este opusul meu, că el mă echilibrează și este mai calm când eu sunt vulcanică, când nu sunt cu picioarele pe pământ, când sunt cu capul în nori, este fix echilibrul meu și rădăcina mea”, a declarat Gina Pistol.

Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol chiar în ziua nunții

Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol chiar în ziua nunții. Cei doi prezentatori trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și și-au întemeiat o familie frumoasă, însă acum, au devenit soț și soție. Evenimentul a fost așa cum și l-au imaginat și toată familia s-a bucurat pentru ei.

Ioana și Ion Maria, părinții lui Smiley, au făcut primele declarații după ce fiul lor s-a căsătorit și au dezvăluit cum se înțeleg cu nora lor.

„Este un moment pe care ni-l doream și îl așteptam!” a spus Ioana Maria, mama lui Smiley, după căsătoria fiului. „Cel mai frumos moment pentru mine a fost momentul în care au spus DA”, a declarat și Ion Maria, tatăl artistului.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…)

Sunt o bunică care și-a dorit foate mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră, suntem fericiți. Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”, a spus mama lui Smiley despre relația cu Gina Pistol.

 

Citește și Smiley și Gina Pistol, triști după luna de miere. „Am o veste proastă”