Alina Vidican, bătută de Cristi Borcea. A recunoscut tot: „Da, am lovit-o”

Alina Vidican, bătută de Cristi Borcea. Fostul acţionar dinamovist a fost invitat la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D, şi a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican. Însă a ţinut să precizeze că asta s-a întâmplat înainte să intre la închisoare.

20 ian. 2021, 08:29
Alina Vidican, bătută de Cristi Borcea. A recunoscut tot: „Da, am lovit-o”
Cristi Borcea a recunoscut că a lovit-o pe Alina Vidican

Alina Vidican, bătută de Cristi Borcea. Omul de afaceri a recunoscut că şi-a lovit fosta soţie, despre care presa a scris în trecut că a fost văzută ieşind cu vânătăi din locuinţa conjugală.

Citeşte şi: Cristi Borcea aruncă bomba despre Dinamo. „E în moarte clinică. Dacă mai eram eu, câștigam campionatul!”

Borcea a comentat şi relaţia dintre primele sale două soţii, menţionând că acestea se înţeleg bine şi că nu a fost vorba despre nicio ceartă între el şi Alina Vidican în penitenciar din cauza vizitelor pe care i le făcea Mihaela Borcea.

Alina Vidican, bătută de Cristi Borcea

Da, am lovit o femeie. Atunci cu Alina, nu a fost asa cum s-a scris, nu s-a certat niciodata cu Mhaela. Alina nu a avut nimic cu Mihaela, au venit impreuna la mine la vizita, se intelegeau foarte bine… In alt context, da, am lovit-o. Dar nu cat am fost in penitenciar„, a declarat Cristi Borcea la Kanal D.

Cristi Borcea, dezvăluire-bombă despre intoxicarea cu mercur

Cristi Borcea vine cu noi dezvăluiri despre lupta pe care o duce cu intoxicaţia cu mercur. Fostul finanţatoar al echipei de fotbal Dinamo spune că şi după 20 de ani continuă să ia tratament din cauza acestei probleme.

Citeşte şi: De ce a făcut Cristi Borcea închisoare. Anunţul făcut de fostul finanţator al lui Dinamo

Acesta este de părere că totul a pornit de la vreo fostă iubită careia i-a făcut rău.

Sunt o persoană „holerică”, o tonalitate mai puternică. Nu am sărit la bătaie cu Giovanni şi Victor. Eu credeam că ne ia atunci pentru transferul lui Radu Ştefan. Nu mă impun cu pumnul. Cu Mihai Stoica a fost un incident, mă înjura şi a venit acolo, am avut un incident şi asta a fost tot. Nu a fost vorba de nicio bătaie.

Eu şi în momentul de faţă iau tratament pentru mercur. Eu eram achitat în dosar atunci, nu aveam de ce să mint. Cu mercurul m-am chinuit şi mă chiui de 20 de ani, sunt sigur, 100%, una care pe care am făcut-o să sufere mi-a dat să îmi lase amintire. Cu operaţia pe cord, la fel, eram achitat. Am şi bypass şi punte, inima nu mai e legată, e un şanţ. Nu cred că există cineva care are operaţie pe cord deschis ca să scape de un dosar.”, a spus Cristi Borcea, la „40 de întrebări” cu Denise Rifai.