Imagini incredibile de la construcţia spitalului în care vor fi trataţi bolnavii de coronavirus. Cât au lucrat chinezii, în câteva zile

Publicat: Luni, 27 Ianuarie 2020 16:28 // Actualizat: Luni, 27 Ianuarie 2020 16:28 // Sursa: romaniatv.net

Spitalul cu 1.000 de paturi din Wuhan, pe care autoritățile chineze doresc să-l construiască în numai zece zile începe să prindă contur, la  numai trei zile după ce escavatoarele s-au pus în mişcare.

Spitalul se numeşte Huoshenshan sau Fire God Mountain Hospital şi se află amplasat în suburbiile din vestul oraşului Wuhan, epicentrul coronavirusului. Numărul deceselor confirmate până acum este de 81, iar peste 2.800 de persoane au fost diagnosticate cu virusul, în 14 ţări sau regiuni.

O dronă înălţată de People's Daily arată ritmul incredibil al lucrărilor la construcţia spitalului, fiind deja ridicat deja primul etaj. Autorităţile chineze plănuiesc să construiască şi un al doilea spital, cu 1.600 de locuri, în suburbia Jiangxia, din sudul oraşului. Numele acestuia va fi Leishanshan sau Thunder God Mountain Hospital, ambele nume al spitalelor fiind inspirate din mitologia chineză. De asemenea autorităţile din Henan au dat ordin ca un spital deja existent să fie transformat urgent într-un care să trateze exclusiv bolnavii cu coronavirus.

Imagini de la construcţia spitalului:

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 ian 17:47
Răspunde | Votează email 0 email
NEAGU MIRCEA
SPER , SA NU VA VINA , IDEA IN CAP , SA CONSTRUITI , CASE , BLOCURI IN BUCURESTI , FARA FUNDATII . NU SE POTRIVESTE , DIN PUNCT VEDERE GEOLOGIC , SEISMIC , LA NOI IN BUCURESTI , LA 5 METRII DE ADANCIME IN PAMANT , URMEAZA , STRAT DE NISIP !
1
EUR
4.8750
RON
27 Sep
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H