IMAGINI INCREDIBILE de la măcelul cu săbii dintr-un club din Cluj VIDEO

In dimineata zilei de 26 ianuarie 2014, doi barbati au fost taiati cu sabia de un tanar in varsta de 29 de ani, dupa o altercatie ce a avut loc intr-un club din Cluj-Napoca. Agresorul a reusit sa fuga, dupa ce si-a taiat cu sabia victimele, si este cercetat pentru tentativa de omor de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj.

11 feb. 2014, 11:52
IMAGINI INCREDIBILE de la măcelul cu săbii dintr-un club din Cluj VIDEO

Flaviu Breaz, 29 de ani, a reusit performanta de a crea in mai putin de o saptamana doua incidente incredibile: bataia dintr-un club, cand si-a scalpat una dintre victime, aplicandu-i cu sabia o lovitura in zona capului si cand a lovit o alta cu sabia direct in antebrat, sectionandu-i muschiul, dar si devastarea unui magazin in comuna Floresti cand, pe fondul consumului de alcool, a distrus locul doar pentru simplul motiv ca nu ii placea cum miroase in interior, potrivit ziaruldecluj.ro.

In materialul filmat se poate lesne observa cum Flaviu Breaz isi ia sabia din portbagajul masinii, intra in bar si ii loveste fara noima in stanga si-n dreapta pe clientii cu care se afla in conflict, fuge din local, dar nu uita ca, pe scari, sa ii mai aplice unui urmaritor o lovitura de sabie in cap, scalpandu-l.

Agresorul este cercetat pentru tentativa de omor de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj. In ciuda faptului ca este acuzat de un lucru deosebit de grav, organele de politie si cercetare, precum si angajatii Serviciului de Invastigatii Criminale, pur si simplu nu reusesc sa il retina pe agresor.

CITEŞTE ŞI: Aroganţă şi tupeu! Cum fac ROMII LEGEA într-un ORAŞ din ROMÂNIA VIDEO