Imagini incredibile din casa Mărioarei Zăvoranu. Vezi în ce lux a trăit mama Oanei Zăvoranu

Mărioara Zăvoranu a trăit într-un lux desăvârşit. În vila de câteva sute de metri pătraţi, din Afumaţi, femeia de afaceri era înconjurată de tablouri valoroase şi mobilă rară. Şi ca o adevărată posesoare de un imperiu financiar, Marioara Zăvoranu avea mai mulţi angajaţi care se îngrijeau de casă şi se preocupau ca stăpânei să nu îi lipsească nimic.

18 apr. 2015, 08:04
Imagini incredibile din casa Mărioarei Zăvoranu. Vezi în ce lux a trăit mama Oanei Zăvoranu

Cu o avere impresionantă, Marioara zăvoranu a trăit toata viaţa în lux, iar vila pe care o avea în Afumaţi se încadrează în aceeaşi linie. Încă din faţa curţii, imobilul cu etaj are două coloane la intrarea în casă. Iar interiorul vilei este greu de descris în cuvinte.

Citeşte şi: Marioara Zăvoranu a lăsat TESTAMENT? Ce spun avocata şi fratele acesteia

La o primă privire în living, obiectele de artă vechi, tablourile şi mobila din lemn masiv cu detalii aurii atarg toate privirile. Iar în mijlocul lor tronează candelabrul din cristal, care dă măreţie încăperii. Spre camerele de la etaj se ajunge pe o scara interioară făcută din fier forjat atent modelat.

La împlinirea a 65 de ani, în decembrie 2013 Marioara Zăvoranu a dat o petrecere în casa ei din Afumaţi. Inviţaţi i-au umplut casa de flori, iar Oana Zăvoranu a fost cel mai aşteptat invitat.

Aceasta a fost ultima petrecere dată în vila din Afumaţi.

După ce vineri a şocat o ţară întreagă cu declaraţiile cutremurătoare despre dreptatea făcută de Dumnezeu prin moartea Mărioarei Zăvoranu, Oana Zăvoranu declară acum că şi-a iubit mama şi că a iertat-o. Totul, după ce vedeta a aflat că mama ei s-a spovedit înainte să moară şi că şi-a cerut scuze pentru ce i-a făcut Oanei.

Mama Oanei Zăvoranu a murit vineri dimineaţă la spitalul Fundeni, după trei luni de suferinţă. Mărioara Zăvoranu suferise o operaţie complicată la rinichi, iar joi intrase în comă. Ştirea decesului Marioarei Zavoranu a fulgerat intreg showbiz-ul romanesc. Femeia s-a stins din viata in plin scandal cu Oana pe avere.

„Fiind un preot acolo si-a cerut iertare pentru tot raul care mi l-a facut. Astazi, fara sa stiu, am aflat. Dupa, mi-am cerut si eu iertare de la ea si am zis ca mi-as fi dorit foarte mult sa ma iubeasca. Este greu de explicat cum se simte un copil care nu si-a putut strânge în braţe taţii înainte de moarte şi nici mama, care nu a dorit-o si nu a iubit-o sau care in felul ei a iubit-o, dar care eu in felul meu am iubit-o. Regret ca nici macar ultima data când m-a vazut nu a putut sa ma iubeasca. As fi vrut sa ii spun ca o iubesc, dar nu m-a lasat”, a spus Oana Zăvoranu.

„Am crezut ca macar o data va pune banii inaintea sentimentelor. Mi-as fi dorit cind m-a vazut sa intinda bratele spre mine. O luam in brate si o pupam ca nu stiu sa fiu ranchiunoasa. Acum sunt foarte confuză cu ce o să fac”, a mai spus vedeta.

Marioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţa în urma unei grele suferinţe, scrie spynews.ro. Ea a încetat din viaţă în jurul orei 9:30, la Spitalul Fundeni din Capitală, deşi medicii au încercat să o resusciteze timp de două ore.

Citeşte şi MARIOARA ZĂVORANU a murit vineri dimineaţă. Care a fost CAUZA OFICIALĂ a morţii

Mama Marioarei Zăvoranu, Anghelina Raiciu, a aflat tragica veste. Potrivit surselor noastre, Anghelina Raiciu este devastată de durere şi plânge încontinuu. Vestea a cutremurat-o atât de tare că Anghelina Raiciu stă în pat şi boceşte fără oprire.

Citeşte şi BOMBĂ. Ce a descoperit Oana în geanta Marioarei Zăvoranu, la scurt timp după ce aceasta a murit FOTO

Despre Anghelina Raiciu s-a spus că ar fi abandonat-o în tren pe fiica sa. Cu toate acestea, femeia a mărturisit, într-un interviu la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1, că nu a lăsat-o în tren, ci a dat-o spre înfiere unchiului bărbatului cu care a făcut-o pe Mărioara.