Imagini incredibile în Capitală! Zeci de oameni au petrecut la terase în Herăstrău fără să respecte măsurile de protecţie VIDEO

În plina stare de alerta bucurestenii au inteles gresit relaxarea. Zeci de oameni s-au adunat la terasele din Herăstrău fără să respecte măsurile de protecție și distanțare. Poliția a intervenit și i-a împrăștiat pe petrecăreți, însă nu le-a putut da niciun fel de amenzi. Aceștia nu au părăsit parcul și susțineau că au rămas să se plimbe. 

RomaniaTV.net
16 mai 2020, 19:24

A doua zi din starea de alertă a demonstrat, cel puțin în București, că mulţi oameni nu respectă condițiile impuse, prin lege, de către autorități. În parcuri, oamenii au luat cu asalt spațiile verzi. Unii au și petrecut cu băutură, mâncare, dans şi socializare. 

Citeşte şi: Pot ieşi la terasă în timpul stării de alertă? Raspunsul GCS

De exemplu, în Herăstrău, zeci de tineri și-au luat bătură și au încins petrecere în aer liber, cu muzică dată tare. Imaginile cu petrecăreții au fost postate pe retelele de socializare şi au ajuns si la oamenii legii care au descins la fata locului şi i-au împrăştiat pe petrecăreţi.

De intreaga situatie revoltatoare a aflat si viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, care a decis sa suspende autorizatiile celor sase terase deschise aseara in plina stare de alerta.