Imagini înduioşătoare! Copiii italieni au pictat curcubeul şi l-au afişat pe balcoane cu mesajul „Totul va fi bine”

Italia se află în carantină, după ce a fost declarată zonă roșie, dar oamenii nu și-au pierdut speranța că vor reuși să câștige apriga luptă cu virusul Covid 19, care le-a dat viața total peste cap, în doar două săptămâni.

RomaniaTV.net
13 mart. 2020, 13:56

Italia stă acasă și luptă împotriva coronaviruslui. Joi seară, un filmuleț în care locuitorii din câteva blocuri din Napoli au ieșit pe balcoane și au început să cânte imnul Italiei, în cor, a devenit viral, informează Viva.ro.

 

Vineri au apărut alte imagini înduioșătoare. De data aceasta, cu mulți dintre copiii Italiei care, și ei, deși nu știu foarte bine despre ce e vorba, au găsit maniera proprie de a lupta împotriva coronavirsului. Mai exact, copiii de vârsta grădiniței au făcut picturi identice pe pânză – picturi ce înfățișează curcubeul, însoțit de mesajul „Andra Tutto Bene”, care se traduce prin „Totul va fi bine”.

Mândri de realizarea lor, copiii s-au fotografiat, iar părinții lor au expus picturile la balcoanele apartamentelor sau pe gardurile caselor, după cum se poate vedea în imagini.

Citeşte şi: Încă o ţară vecină cu România declară STARE DE URGENŢĂ. Se închid graniţele