Imagini inedite de la nunta Mădălinei Manole VIDEO

Părinţii Mădălinei Manole au fost sufletul petrecerii când s-a căsătorit fiica lor. O filmare de la nunta cântăreţei cu Petru Mircea arată că relaţia dintre părinţii ,,fetei cu părul de foc” şi ginerele lor nu a fost mereu una de duşmănie, aşa cum a devenit după moartea artistei.

RomaniaTV.net
09 nov. 2012, 14:36
Imagini inedite de la nunta Mădălinei Manole VIDEO

Părinţii Mădălinei Manole au dansat toată noaptea la nunta fiicei şi păreau că au parte de cel mai fericit moment din viaţa lor. Înregistrarea din 2009 a fost postată pe internet. Fericiţi pentru alegerea fiicei lor, părinţii Mădălinei s-au distrat toată noapte.

Nimic din fericirea de la nunta celor doi nu prevestea că la doar câteva luni de la acest eveniment destinul artistei avea să se încheie atât de tragic. Mădălina Manole şi-a luat viaţa în noaptea în care împlinea 43 de ani. A lăsat în urmă un copil care avea atunci doar un an şi multă durere.

Moartea ei a declanşat un adevărat război între soţul Petru Mircea, şi părinţii artistei. Atitudinea socrilor faţă de Petru Mircea s-a schimbat radical după sinuciderea artistei. Aceştia l-au acuzat că este principalul vinovat de moartea Mădălinei. I.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghiţind un pesticid foarte toxic.