IMAGINI INEDITE cu Klaus Iohannis şi soţia sa. Cum au fost surprinşi preşedintele şi Prima Doamnă

Publicat: Luni, 17 Noiembrie 2014 19:56 // Actualizat: Luni, 17 Noiembrie 2014 19:57 // Sursa: romaniatv.net

Deşi ne-am obişnuit cu apariţii discrete, preşedintele Klaus Iohannis a fost filmat şi în ipostaze surprinzătoare: îmbrăcat în cavaler medieval sau făcând campanie pe bicicletă, informează România TV.

Klaus Iohannis a surprins pe toată lumea în 2007, când din primarul care apărea doar în ţinute oficiale, s-a transformat într-un caveler medieval la Festivalul din Sibiu.

Citeşte şi Klaus Iohannis, DEZVĂLUIRI INEDITE despre viaţa sa: "Mi-am pus singur gresie şi faianţă"

"Este foarte bine la Festivalul Medieval şi cred că este foarte bine să fim îmbrăcaţi corespunzător. Este o ţinută care credem că reprezintă ceea ce s-a purtat în secolele 18-19 în Sibiu", spunea Klaus Iohannis.

Cu câteva zile înainte de turul 2 al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis a promis, la o emisiune TV, că va apărea şi în port tradiţional românesc.

Soţia sa, Carmen Iohannis, a avut puţine apariţii publice, cele mai multe, în ziua alegerilor. Imagini inedite au fost surprinse în urmă cu 14 ani, când Iohannis candida la primărie.

Citeşte şi Iulia Albu: "O ador pe Carmen Iohannis". Ce spune criticul de modă despre PRIMA DOAMNĂ

Klaus Iohannis recunoştea în urmă cu câţiva ani că soţia l-a ajutat în carieră.

"Faptul că soţia mea este româncă arată, poate în plus, că eu aici mă simt acasă şi că nu mă consider ca făcând parte dintr-o elită sau etnie exclusivistă, ci că fac parte din acest popor", spunea Iohannis.

De fiecare dată când a apărut la evenimente, Carmen Iohannis a fost apreciată pentru ţinutele şi silueta sa.

Citeşte şi Cum răspunde Klaus Iohannis unui şofer care-l claxonează într-o parcare VIDEO FUNNY

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 nov 08:25
...susţinând că primarul comunei Tuzla a fost în incompatibilitate în perioada 24 iulie 2008 – 29 iunie 2009. IMAGINI INEDITE cu Klaus Iohannis şi soţia sa. Cum au fost surprinşi preşedintele şi Prima Doamnă În baza aceluiaşi...
17 nov 20:25
...îmbrăcat în cavaler medieval sau făcând campanie pe bicicletă, informează România TV. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8254
RON
01 Apr
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H