Imagini INEDITE cu Sorin Grindeanu! Cum a fost suprins premierul în timpul vizitei sale în Israel FOTO

Sorin Grindeanu a vizitat, joi, Sfântul Mormânt din Ierusalim. Premierul a fost imortalizat în timp ce se ruga, în genunchi, la mormântul lui Iisus Hristos. 

RomaniaTV.net
04 mai 2017, 17:18

Sorin Grindeanu a fost fotografiat şi alături de Patriarhul Teofil, care i-a oferit premierului Ordinul Crucea Ierusalimului. 

De asemenea, premierul Sorin Grindeanu a fost, joi dimineaţă, şi intr-o vizită la Muzeul Memorialul al Martirilor și Eroilor Holocaustului „Yad Vashem” din Ierusalim.

În decursul zilei de joi, premierul Grindeanu a fost primit de președintele Statului Israel, Reuven Rivlin, la reședința prezidențială „Beit Hanassi”.

Ulterior, Sorin Grindeanu a avut o întrevedere cu omologul său israelian, Benjamin Netanyahu. Şefii celor două guverne au susținut declarații comune de presă și au participat la semnarea a două documente bilaterale: o declarație de intenție privind reducerea tarifelor internaționale de roaming între Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale din România și Ministerul Comunicațiilor din Israel și o declarație de cooperare între Ministerul Economiei din România și Ministerul Economiei și Industriei din Israel. Cea de-a doua declarație comună vizează cooperarea în domenii precum transportul de energie electrică și gaze naturale, cercetare, dezvoltare și inovare, tehnologii înalte și investiții.

Prim-ministrul a sosit, miercuri seară, în Israel, fiind însoțit de o delegație din care fac parte și ministrul Economiei, Mihai Tudose, ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, secretarul General al Guvernului, Mihai Busuioc, și președintele Grupului parlamentar de prietenie româno-israelian, Gabriel Vlase.