Imagini ireale cu o mașină care a ajuns în ocean, după ce șoferița a urmat direcțiile indicate de GPS

Două turiste s-au trezit cu mașina în „mijlocul” oceanului, după ce au urmat direcția indicată de GPS. Din fericire, acestea nu au fost rănite, însă mașina a fost total distrusă.

05 mai 2023, 11:56
Imagini ireale cu o mașină care a ajuns în ocean, după ce șoferița a urmat direcțiile indicate de GPS

O mașină a ajuns în ocean din greșeală. Christie Hutchinson și soțul ei Sean au fost martorii unui eveniment cu totul atipic. Aceștia aveau parte de o zi normală în portul de agrement Honokohau Harbour din Kailua Kona, Hawaii. Cei doi își petrecuseră ziua navigând pe barca lor alături de prieteni. Afară începuse să plouă, dar ei erau pe punctul de a scoate barca din portul pentru bărci mici. Cum stătea în încercarea de a se adăposti de ploaie, aceasta a văzut un Dodge Caravan coborând pe rampa bărcii.

Citește și: Andra Gogan i-a făcut cadou o maşină tatălui său. Ce bolid de lux a primit bărbatul şi care a fost reacţia lui: „A fost așa de fericit”

”Stăteam acolo încercând să mă adăpostesc de ploaie și am văzut o mașină care a trecut pe lângă barca noastră, direct în port, cu o viteză destul de mare. Au mers cu atâta încredere, nu aveau nicio expresie de panică pe față, erau zâmbitoare”, a povestit Christie Hutchinson.

Văzând acest momentul, Hutchinson a început să filmeze incidentul cu telefonul ei. În mașină se aflau două turiste, care se pare că erau surori. Acestea s-au trezit „în mijlocul oceanului”, iar ștergătoarele încă încercau să țină parbrizul uscat. În videoclip Hutchinson poate fi auzită întrebând cu voce tare: „Ce… se întâmplă?”.

Femeia care se afla la volanul mașinii, poate fi văzută cu centura de siguranță pusă, în timp ce pasagera din față încearcă să se târască pe fereastră și să înoate pe țărm. Șoferița încearcă la rândul ei să își declupeze centura de siguranță, astfel încât să poată să iasp pe fereastră. Mai mulți bărbați, printre care și Sean Hutchinson, au sărit în apă pentru a veni în ajutorul lor. Aceștia au aruncat frânghii și o geamandură, pentru a le atașa de dubă. În cele din urmă, Sean Hutchinson o ajută pe femeia de la volan să coboare din mașină și o duce la rampă.

„Ea a menționat că are o boală cardiacă și de aceea i-a luat atât de mult să iasă din apă”, a spus Hutchinson.

După ce au fost salvate, cele două femei au menționat că s-a ajuns la situația asta pentru că își urmăreau GPS-ul. Dat fiind că pe rampă au văzut mașina soților Hutchinson, femeile nu au realizat exact ce se întâmpla. Cert este că, în final, mașina a fost distrusă. Hutchinson a spus că salvatorii au ancorat duba astfel încât să nu plutească mai departe în port și să nu fie un pericol pentru bărci. A fost scoasă câteva ore mai târziu de un echipaj de remorcare, a raportat HawaiiNewsNow.

Citește și: Anunţ pentru toţi tinerii din România. Statul dă împrumut cu dobândă zero pentru studii, nuntă sau maşină