Imagini IREALE cu George Simion! Liderul AUR a răbufnit și a atacat un tânăr: „Păi tu ești român? Ești un prost, vrei să mai pun o dată mâna pe tine?”

George Simion, liderul formațiunii AUR, gafează în mod impardonabil la unul dintre cele mai mari festivaluri al weekend-ului din Capitală. Prezent fiind la evenimentul „Micul de Aur”, politicianul și-a pierdut total controlul, atacând un tânăr și înjurândîn repetate rânduri.

01 oct. 2023, 22:44
Imagini IREALE cu George Simion! Liderul AUR a răbufnit și a atacat un tânăr: „Păi tu ești român? Ești un prost, vrei să mai pun o dată mâna pe tine?”
Imagini IREALE cu George Simion! Liderul AUR a răbufnit și a atacat un tânăr: „Păi tu ești român? Ești un prost, vrei să mai pun o dată mâna pe tine?"

George Simion este deja cunoscut pentru un comportament destul de îndoielnic. Răbufnirile necontrolate ale liderului AUR fiind prezente pe primele paginii din presă în repetate rânduri. Se pare că nici acest final de săptămână nu a trecut fără incidente. Politicianul a participat, alături de soția sa și de alți lideri din AUR, la evenimentul din București, „Micul de Aur”.

Citește și: Surse: Vîlceanu şi Pecingină urmează să fie excluşi din PNL. Nicolae Ciucă a dat semnalul în partid

Acolo, George Simion a fost ținta unor comentarii, venite din partea unor tineri, aflați la rândul lor la festivalul menționat. Așadar, sâmbătă noapte, după ce un participant l-a confruntat, aducând argumentul că ar fi rusofil, George Simion și-a pierdut total controlul, lovindu-l pe tânăr peste telefon, prinzându-l de braț și înjurândul, întocmai ca pe stadion.

În cele ce urmează vă redăm stenogramele extrase din filmarea relizată de tânărul agresat de liderul AUR.

„Tanar: Buna seara, cum este sa fiti rusofil?

Simion: Stii cum este? Ai venit la mine la festival (festivalul nu este organizat de AUR – n.red.), in loc sa mananci mici, sa intrebi prostii.

Tânăr: Am mancat mici. Cum e să țineți cu rușii?

Simion: Nu țin cu rusii!

Tânăr: Cum e să țineți cu rușii?

Simion: Nu știu, a venit un prost la mine să mă întrebe cum e sa țin cu rușii.

Tânăr: Faceți un român prost?

Simion: Păi tu ești român? Avem români și deștepți și proști.

Tânăr: Și rușii cum sunt?”

La acest moment, George Simion își pierde cumpătul, motiv pentru care îl atacă pe tânărul în cauză. Liderul AUR îl lovește pe bărbat, dându-i peste telefon.

„Nu pune mâna pe telefon, nu pune mâna pe telefon. A pus mâna pe mine!”, strigă tânărul.

Simion: „Vrei să mai pun o data, baga-mi-aș…”.

Tânărul a povestit pentru aktual24.ro că Simion l-a abordat într-un mod extrem de agresiv, apucându-l de braț și încercând să-i smulgă telefonul.

El a mai menționat că Simion a folosit un limbaj obscen în direcția unei femei care îi spusese: „Ești ultimul om”.

Liderul AUR pare că a replicat cu cuvinte neadecvate, spunând: „Să te f”’ă cainii”.

Partidul AUR a obținut un procent de peste 20% în sondajele de opinie cu privire la următoarele alegeri.

Un grup de membri AUR, condus de liderul lor, George Simion, s-a prezentat sâmbătă seara la festivalul „Micul de Aur” din București. Tinerii prezenți la festival nu au fost deloc încântați de prezența extremiștilor.

„Plecati, plecati, la revedere”, i-a transmis o tanara lui George Simion, in timp ce acesta era la o masa cu politicienii lui.

Cu revolta-i tipică, Simion i-a înregistrat și i-a postat pe pagina de Facebook a partidului:„Useristii sunt suparati ca nu mai intra in Parlament si si-au trimis singurii membrii ramasi in Bucuresti la festivalul Micul de Aur”.

George Simion s-a infuriat atât de mult încât a simțit nevoia să îi întrebe pe susținătorii săi cine era tânărul care i-a arătat un anumit deget, care are conotații obscene.

Citește și: Nicuşor Dan anunţă controale de amploare în Capitală. „O să avem aproximativ 200 de oameni care vor fi agenţi de teren”