Imagini nemaivăzute cu Ionuţ Anghel, copilul ucis de câini. Vezi cum s-a schimbat viaţa părinţilor şi unde au fost în vacanţă VIDEO

Ionut Anghel a fost ucis de caini in urma cu aproape patru ani, pe un teren de la marginea Parcului Tei, din Capitala. Trecerea timpului şi despăgubirile uriaşe, de peste doua milioane de euro, primite de familia lui Ionut Anghel, copilul de patru ani ucis de patrupede, au mai atenuat durerea părinţilor şi a fratelui regretatului micuţ.

01 iun. 2017, 17:38

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie 2013, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei. Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, declara medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML).

Medicul preciza că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind acoperit cu sute de muşcături de câini. Citeşte şi: Martor-cheie în cazul copilului ucis de maidanezi în Bucureşti: Bunica lui stătea pe bancă şi bea bere VIDEO

Timpul a trecut şi rănile încep uşor, uşor să se cicatrizeze. Părinţii şi fratele lui Ionuţ încearcă să meargă mai departe. Ultimele fotografii postate de mama băieţelului ucis de câini arată că zilele lor sunt mai liniştite. La începutul anului au fost plecaţi în vacanţă, în Singapore.

Vezi si: Dezvăluire TULBURĂTOARE în cazul copilului ucis de câini. Vezi ce spune fratele despre moartea lui Ionuţ

De asemenea, pe pagina de Facebook, mama lui Ionuţ a postat imagini nemaivăzute cu băieţelul la grădiniţă. „Am găsit prima parte a înregistrării cu Ionuț de la grădinița!!! (engleză). Ce dulce și drăgălaș era! Și ce mutrișoara făcea la camera!”, a scris mama lui Ionuţ alături de imaginile de mai jos.

Sfârşitul cutremurător al copilului, sfâşiat de mai mulţi câini, a scandalizat opinia publică şi a împărţit România în două: pro şi anti maidanezi.

Un raport întocmit de un medic chirurg din medicina veterinară a ajuns la concluzia că muşcăturile de pe corpul lui Ionuţ Anghel ar fi putut fi provocate de un câine de luptă. Se pare că muşcăturile maidanezilor erau mai degrabă superficiale.

În plus, în sprijinul teoriei medicului veterinar vine şi faptul că fratele lui Ionuţ nu a fost atacat de câini, în condiţiile în care un maidanez ar fi atacat orice persoană pe care o percepea drept inamic, în timp ce un câine de luptă nu alearga dupa alta prada dacă şi-a găsit o victimă.

Mai mult, ipoteza prinde contur având în vedere că mai multi martori au povestit ca in zona în care a murit Ionut se desfasurau lupte de caini.

Familia băiatului ucis de maidanezi a cerut daune de aproape trei milioane de euro de la proprietarul terenului pe care s-a întâmplat tragedia şi de la Administraţia Domeniului Public, singurii inculpaţi în dosar. Cea mai mare sumă fusese cerută de Andrei, fratele în vârstă de 6 ani, pentru că ar fi suferit un şoc dublu: trauma trăită în momentul atacului şi durerea pricinuită de pierderea fratelui său.

Familia copilului a primit 2,4 milioane de euro despagubiri. Decizia nu este definitivă. Proprietarul terenului pe care Ionuţ Anghel a fost sfâşiat de câini a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare.

Părinţii lui Ionuţ Anghel vor să înfiinţeze o asociaţie în memoria copilului ucis de maidanezi în toamna anului 2013.

Asociaţia Memorială Ionuţ Cosmin Anghel (AMICA) se va deschide la iniţiativa părinţilor lui Ionuţ şi îşi va începe activitatea peste doar câteva zile, când vor fi eliberate toate actele. Asociaţia va avea structura unui ONG şi se va finanţa prin donaţii. Organizaţia va promova activităţi în memoria băiatului de patru ani, mort în condiţii tragice în apropierea Parcului Tei din Bucureşti.

Este posibil ca prin înfiinţarea acestei asociaţii să se adune la un loc familii care au trecut prin experienţe asemănătoare, în condiţiile în care, după tragedia de anul trecut, s-a declanşat un adevărat razboi între cei care luptă pentru drepturile animalelor şi cei care sunt de acord cu eutanasierea acestora.

Citeşte şi Rechizitoriu în cazul „Ionuţ”: Copilul ucis de câini avea peste 100 de PLĂGI MUŞCATE pe corp