IMAGINI ŞOCANTE cu victima pistolarului din Militari. Dana Borz are faţa mutilată VIDEO

În mai puţin de două săptămâni, Dana Borz, tânăra de numai 23 de ani care şi-a pierdut un ochi după ce a fost împuşcată de un interlop, în faţa unui magazin din cartierul bucureşean Militari, va ajunge din nou pe masa de operaţie. Vrea din toată inima să poată să meargă pe stradă fără plasturele lipit pe faţă, devenit aproape indispensabil. Urma lăsată de glonţul de cauciuc te înspăimântă, pur şi simplu.

27 ian. 2014, 13:19

A sperat până în ultimul moment că nu a fost împuşcată în ochi, scrie spynews.ro. Plină de sânge pe toată faţa, Dana întreba pe toată lumea din jur dacă mai are ochiul, însă toţi se fereau, încercând să o liniştească.

Nici măcar medicii de la Spitalul Universitar, unde a fost dusă de urgenţă după ce a fost împuşcată, nu au vrut să ii spună decât când a fost pregătită pentru a intra în sala de operaţii.

Acum, la două luni după tragedie, Dana, o fire plină de viaţă şi foarte optimistă spune că se pregăteşte din nou pentru o serie de intervenţii chirurgicale. „Nu mai am emoţii. Am avut la prima operaţie. Acum nu am de ce să am. Ştiu ce medic mă operează. Nu am de ce să-mi fac griji”,  a spus Dana plină de speranţă.

Chiar şi aşa, riscuri pot apărea. Cel puţin asta le-a spus medicul Dan Georgescu, de la clinica Zetta, unde va fi operată Dana. Cu toate că are numai 23 de ani, victima pistolarului den Militari vorbeşte cu detaşare despre tragedia prin care a trecut. Se uită zilnic  în oglindă şi realizează că locul ochiului drept i-a fost luat de o gaură.