GHINIONISTA. Daniela, fata împuşcată în ochi, a mai trecut de trei ori pe lângă moarte. Vezi ce a mai păţit

Detalii incredibile în cazul fetei împuşcate în ochi, în urma unui conflict la supermarket în Capitală. Daniela se pare că a mai trecut de două ori pe lângă moarte. Recent, a fost lovită pe trecerea de pietoni de o maşină şi în urmă cu câţiva ani a avut un accident de motor. De curând, fata a fost părăsită şi de iubit.

05 dec. 2013, 10:13

Cu doar câteva zile înainte de a fi împuşcată în ochi la supermarket, tânăra Daniela a scăpat cu viaţă după ce o maşină a lovit-o în timp ce traversa pe trecerea de pietoni, scrie cancan.ro. Urmărită de ghinion a fost şi în urmă cu doi ani când a căzut cu motocicleta.

„În urmă cu doi ani, a avut un accident de motocicletă, şi acum o doare umărul. Cu o seară înainte a visat că va păţi ceva rău, aşa mi-a spus. Iar lucrurile nu s-au oprit aici. Ştiu de la Daniela că visa de fiecare dată înainte să păţească ceva. La fel s-a întâmplat şi în urmă cu două săptămâni, atunci când a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni. Şi atunci a visat„, a povestit bărbatul.

Aflată într-o cruntă depresie în urma incidentului, Daniela cere autorităţilor să-i facă dreptate.

„Vreau Justiţia să facă dreptate în cazul meu. Nu doresc nimănui să treacă prin coşmarul prin care trec eu. Am 23 de ani şi îmi este foarte greu, o persoană pe care am considerat că o voi avea toată viaţa lângă mine m-a lăsat când aveam nevoie. Ma refer la fostul meu prieten. Am rămas si cu depresie”, a spus plângând Daniela.