Imagini rare cu Dan Voiculescu și soția lui! Cum arată femeia care îi stă alături fondatorului Antenelor de peste două decenii

ZI importantă în viața lui Dan Voiculescu! În vârstă de 76 de ani, fondatorul Antenelor a petrecut alături de soția sa, Liana, care a fost răsfățată de cei mai importanți oameni din viața ei.

16 ian. 2023, 00:34

Liana și Dan Voiculescu au sărbătorit vineri într-un restaurant din Capitală. Patronul trustului Intact și-a răsfățat soția, care a fost înconjurată de prieteni și familie la petrecerea dată cu ocazia zilei sale de naștere.

Citiți și: Fiica cea mica a magnatului Dan Voiculescu intră în afaceri. Tânăra de 23 de ani s-a asociat cu soţul unei foste candidate la prezidenţiale

Cadoul special primit de soția lui Dan Voiculescu

Liana Voiculescu a avut parte de o aniversare cu adevărat specială! Cancan.ro a prezentat ce cadou special a primit soția lui Dan Voiculescu.

În vârstă de 76 de ani, proprietarul Antenelor își iubește foarte mult soția, căreia i-a organizat o petrecere spectaculoasă, acolo unde a participat cele mai apropiate persoane din viața ei.

În imagini se poate observa buchetul imens de trandafiri pe care l-a primit de la soțul ei, care i-a fost alături în ultimii 20 de ani.

Cel mai frumos cadou primit a fost filmulețul montat de fiica ei, Dana, în care cei mai dragi apropiați i-au transmis mesaje de suflet.

Liana Voiculescu a fost sincer impresionată de felicitări, dar mai ales de modul în care fiica ei a ales să o bucure de ziua ei. La petrecere a participat și mama Lianei Voiculescu, care în acest an, a împlinit vârsta de 85 de ani.

Cadrul s-a păstrat intim, Liana fiind înconjurată de prieteni și familie. Când vine vorba despre viața personală, doamna Voiculescu este cunoscută pentru discreție și bun gust, iar pentru petrecerea dată în cinstea ei și-a dorit un program artistic compus doar dintr-un solo de vioară.

După decesul tragic al primei sale soții, fondatorul Antenelor s-a recăsătorit cu Liana, cea alături de care a adoptat-o, la începutul anilor 2000, pe Dana, o fetiță născută în octombrie 1999.

Citiți și: FOTO Dan Voiculescu, momente intime cu soţia lui. Omul de afaceri şi-a revenit după ce a suferit o intervenţie chirugicală complicată