Imagini rare cu Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu. Marea actriţă, extrem de mâhnită: „Sunt profund nemulţumită pentru că voiam să-i ofer ceva, să-i fac o bucurie”

Îndrăgita actriță Ileana Stana Ionescu a avut o apariție recentă la TV, alături de soțul ei, Andrei Ionescu. În vârstă de 85 de ani, actrița s-a retras de mai multă vreme din lumina reflectoarelor pentru a-i fi aproape soţului ei, care în curând va împlini 94 de ani.

01 dec. 2021, 17:29
Imagini rare cu Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu. Marea actriţă, extrem de mâhnită: „Sunt profund nemulţumită pentru că voiam să-i ofer ceva, să-i fac o bucurie”

Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu împart şi bune, şi rele de nu mai puţin de 64 de ani. De la începutul pandemiei, însă, pentru cei doi a început o perioadă dificilă. Nu mai ies din casă de teamă să nu se infecteze şi sunt aprovizionaţi cu alimente de un nepot.

Ileana Stana Ionescu, mâhnită că nu i-a cumpărat niciun cadou soţului ei

Pe 30 noiembrie, Andrei Ionescu şi-a serbat onomastica. Ziua de Sfântul Andrei a prins-o pe marea actriţă cu un mare regret, acela că nu i-a putut face soţului ei un cadou.

Nu i l-am cumpărat pentru că nu am avut timp… Și eu sunt profund nemulțumită pentru că eu voiam să îi ofer ceva, să îi fac o bucurie. Și toată dragostea pe care i-o port să fie înveșmântată într-un cadou frumos. Ei bine, nu-l are, mă are doar pe mine și trebuie să fie mulțumit cu asta. Nu m-am gândit la ceva anume, vedeam în magazine, dar dacă nu am putut”, a declarat actrița în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Ileana Stana Ionescu și soțul, 64 de ani de căsnicie

Andrei Ionescu a intervenit imediat și a explicat că, la vârsta lor, nu e uşor să iasă din casă, mai ales că se tem de infecția cu coronavirus.

Nu putem circula pe vremea asta. Noi acum preferăm să stăm acasă, suntem aprovizionați de către un nepot de-al nostru și noi stăm cuminți acasă. Ce să facem… ăsta e timpul”, a completat Andrei Ionescu, care a dezvăluit și al doilea motiv de sărbătoare din casa lor: „Suntem împreună de 64 de ani, mai exact, am împlinit luna trecută, pe 25”.

Citeste si Oana Roman, bolnavă la pat, chiar de 1 Decembrie. Planurile vedetei au fost date peste cap: „Mă simt foarte rău”

Chiar dacă nu ies foarte des din casă, Ileana Stana Ionescu și soțul au câteva persoane apropiate care îi ajută ori de câte ori au nevoie: o doamnă apropiată familiei, un nepot, dar și fiul, care e stabilit în America.

De Sfântul Andrei i-au avut pe apropiați alături.

Noi am avut astăzi niște invitați, niște nepoți și strănepoți cu care am depănat amintiri din familie și asta a fost, ca să zic așa, sărbătoarea noastră. Apoi, doamna care are grijă de noi, ne-a făcut cadou o pernă albastră, frumoasă, și m-am bucurat foarte mult. Considerăm familia partea cea mai sigură a existenței noastre. Este locul unde te refugiezi întotdeauna și când ai bucurii, și când nu ai, tot acasă este mai bine. Fiul nostru spunea de fiecare dată când se întorcea din excursii că nicăieri nu este mai bine decât acasă. Ceea ce mă și bucura. Înseamnă că l-am crescut cu bucurie”, a declarat Andrei Ionescu.

Citeste si Donald Trump o desfiinţează pe Meghan Markle, Ducesa de Sussex. „L-a folosit pe Prinţul Harry într-un mod îngrozitor şi e lipsită de respect faţă de regină”

Cea mai mare dorinţă a marii actriţe Ileana Stana Ionescu este să revină la starea de fericire pe care o simţea înainte de pandemie.

Să nu mai fim în această situație în care suntem acum cu toată țara asta. Să trăim înainte, frumos. Eu îmi doresc să fiu fericită cum am fost în teatru, până la sfârșitul zilelor”, a declarat actrița la Prima TV.