Donald Trump o desfiinţează pe Meghan Markle, Ducesa de Sussex. „L-a folosit pe Prinţul Harry într-un mod îngrozitor şi e lipsită de respect faţă de regină”

Vorbind cu Nigel Farage în Florida, fostul președinte american Donald Trump i-a spus acestuia că nu nu este un fan al lui Meghan Markle, ducesa de Sussex, criticând și relația ei cu Prințul Harry.

01 dec. 2021, 10:44
Donald Trump o desfiinţează pe Meghan Markle, Ducesa de Sussex. „L-a folosit pe Prinţul Harry într-un mod îngrozitor şi e lipsită de respect faţă de regină”

Într-un amplu interviu, Donald Trump a acuzat-o pe Meghan Markle că l-a „folosit” pe Prințul Harry și că este „nerespectuoasă” față de regina Elisabeta a II-a. Vorbind cu Nigel Farage, la GB News, în Florida, fostul președinte american a spus: „Nu sunt un fan al ei. Nu am fost din prima zi. Cred că Harry a fost folosit într-un mod îngrozitor și sunt convins că într-o zi va regreta alegerea făcută„.

Cred că i-a distrus lui Harry relația cu familia și o rănește pe Regina Elisabeta a II-a. Cred că este foarte lipsită de respect față de familia regală și, cel mai important, față de regina„, a mai spus Trump, citat de Sky News.

Citeşte şi Ar fi putut sa fie prinţesă, dar a ajuns să facă farse penibile la TV. Casa Regală a Angliei e în stare de şoc după ce a văzut imaginile cu Meghan Markle VIDEO

Ca răspuns la comentariile lui Farage despre faptul că Meghan folosește documente cu titlul Ducesei de Sussex pentru a face lobby în Congresul, Trump a spus: „Încearcă să facă lucruri care cred că sunt foarte nepotrivite”.

Comentariile critice ale lui Donald Trump au fost practic aceleași cu cele pe care acesta le-a făcut în septembrie 2020, când cuplul îi îndemna americani să îl voteze pe Joe Biden pentru președinţia SUA. Trump le-a spus atunci reporterilor: „Nu sunt un fan al ei, pot spune asta și probabil că a auzit asta. Dar îi doresc mult noroc lui Harry, pentru că va avea nevoie de el”.

Citeşte şi Apar detalii picante din viaţa amoroasă a lui Meghan Markle. Dezvăluirile surprinzătoare făcute de iubitul din adolescenţă: Ne-am cunoscut într-o tabără de vară!