Imagini revoltătoare cu un poliţist local. A fost filmat beat criţă pe străzi VIDEO

Un polițist local din Constanţa a fost filmat abia mai ținându-se pe picioare de beat ce este. Omul legii a căzut la un moment dat în genunchi si a fost ridicat cu greu de trecătorii din zonă.

20 sept. 2019, 09:40
Imagini revoltătoare cu un poliţist local. A fost filmat beat criţă pe străzi VIDEO

Polițistul Local, care abia se mai tine pe picioare, lucrează în comuna Cobadin. La un moment dat, politistul cade în genunchi, răpus de aburii alcoolului, iar un trecător se chinuie să îl ridice. Primarul din Cobadin a încercat să-l scuze pe omul legii, spunând că acesta se afla în afara orelor de serviciu.

Citeşte şi Scenă de film, stricată de poliţie, în Centrul Vechi. Actorul Andi Vasluianu a făcut public un clip senzaţional VIDEO

Era liber, nu era în tură. Necazul lui este că era îmbrăcat în ţinuta de poliţist. Noi o să-l băgăm în comisia de disciplină, de ce era în ţinută. vrea să-l dau afară, dar să vedem ce spune legea„, a declarat primarul Cornel Cocoş, pentru România TV.

Mai multi oameni au scris pe Facebook că politistul beat turtă i-a amenintat cu amenzi si că l-au surprins în timp ce bea alcool pe stradă.