Imagini revoltătoare în ambulanţă: Pacient lovit cu un baton de parizer în cap. Reacţia ministrului Carmen Dan VIDEO

Publicat: Duminică, 02 Iunie 2019 13:02 // Actualizat: Duminică, 02 Iunie 2019 13:02 // Sursa: romaniatv.net

Scene revoltătoare: un pacient inconștient este umilit de echipajul de pe o ambulanță SMURD. Pacientul este lovit în cap cu un pachet de mâncare și jignit. Ministrul de Interne Carmen Dan a solicitat anchetă de urgenţă

Imagini șocante în România! Un pacient intubat aflat într-o ambulanță este batjocorit de un paramedic SMURD, care îl lovește cu un parizer în cap. Ministrul Carmen Dan a reacționat virulent.

„Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spațiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenție de urgență batjocorește un pacient care avea nevoie de ajutor.

Acțiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituții și asupra a zeci, sute sau mii de oameni care își fac datoria în cel mai onorabil și profesionist mod cu putință!

Știu că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat verificări în acest caz și cer IGSU și DSU să ia măsuri urgente!

Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numite SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!", scrie Carmen Dan, pe Facebook.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Carmen Dan pacient pariter paramedici SMURD Raed Arafat SMURD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 iun 00:43
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
… Nu mai spuneți!

S-a trezit cățeaua care a stat să dea ordine cum să fie copiii gazați și băgați cu jeturi de apă în coșmaruri iar adulții bulăniți și fugăriți ca ultimii infractori
... ÎN LOCUL ĂLORA CARE VĂ PAPĂ BANII ȘI VIITORUL belferind de 30 de ani ÎN CASA VOASTRĂ...
ca să vă stoarcă niște lacrimi
,
de crocodil
,
BĂNUIESC!

MARȘ la JILAVA, JAVRĂ ORDINARĂ!
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H