Imagini revoltătoare în faţa Spitalului Floreasca. Un bărbat a zăcut ore în şir pe trotuar UPDATE

Imagini revoltătoare au fost surprinse în Capitală. Un bărbat a zăcut ore în șir pe trotuar, la câțiva metri de cadrele medicale, în fața Spitalului de Urgență Floreasca.

RomaniaTV.net
28 iun. 2020, 07:35
Imagini revoltătoare în faţa Spitalului Floreasca. Un bărbat a zăcut ore în şir pe trotuar UPDATE

UPDATE: Medicul de garda responsabil in acea zi spune ca barbatul de 40 de ani a ajuns la spital dupa ce consumase bauturi alcoolice. Doctorul mai spune că bărbatul a fost agresiv in repetate randuri inclusiv cu personalul medical, dupa internare. A plecat la un moment dat, nedorind sa fie internat. A revenit ulterior la spital si a ramas asa cum vedem si in imagini, zacand in fata spitalului pana la 3 dimineata. 

Reprezentantii spitalul Floreasca spun ca barbatul a refuzat internarea, motiv pentru care nu au avut ce sa ii faca.

UPDATE:Deşi iniţial s-a anunţat că bărbatul care a zăcut ore în şir pe trotuarul din faţa Spitalului Floreasca a murit în urma unui infarct, acesta se pare că a fost preluat şi internat la spitalul Obregia din Capitală pentru că ameninţa că se sinucide. 

Potrivit Poliţiei, un echipaj ajuns la faţa locului a constatat că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

„La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 22:00, Secția 1 Poliție a fost sesizată prin apel 112 că o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice se aruncă în fața mașinilor. La fața locului au sosit polițistii care l-au depistat pe bărbatul în cauză, acesta aflat sub influența băuturilor alcoolice nu a fost coerent și a declarat polițiștilor că dorește să se sinucidă. Barbatul a fost identificat și condus la o unitate spitalicească unde a fost internat”, arată polițiștii.

La Spitalul Floreasca a fost deschisă o anchetă internă pentru a vedea ce s-a întâmplat de fapt. 

Ştirea iniţială. Sunt imagini scandaloase filmate de ruda unui pacient in fata spitalului Floreasca. Un bărbat a zăcut ore în șir în fața Spitalului de Urgență iar în tot acest interval, medicii care sunt la doar câțiva metri distanță nu au nicio reacție. Cu atât mai puțin oamenii, rude ale pacienților internați în unitatea spitalicească din centrul Capitalei.

Conform primelor informații, bărbatul a căzut în fața spitalului Floreasca, iar cei prezenți au crezut că se află în stare de ebrietate și pur și simplu a adormit. Mai mult, la un moment dat, medicul de gardă iese din spital pentru a oferi informații aparținătorilor pacienților internați în spital, însă nici măcar el nu merge să verifice care este starea bărbatului căzut.

Cei prezenți în acel moment la fața locului susțin că bărbatul a suferit un infarct și că a decedat. La un moment dat, după câteva ore în care nimeni nu s-a gândit să verifice ce se întâmplă cu bărbatul, medicul de pe o ambulanță, care tocmai adusese un pacient, a verificat pulsul, iar mai apoi a confirmat decesul.