Imagini revoltătoare într-un spital din Șimleu Silvaniei. Un șoarece a fost surprins în timp ce se plimba nestingherit printr-un salon

Un șoarece a fost filmat în timp ce se plimba nestingherit prin mobila unui salon al secției de pediatrie dintr-un spital din Șimleu Silvaniei. Imaginile au fost surprinse de către o pacientă care se afla internată în salonul respectiv, după care au fost publicate pe internet.

14 nov. 2022, 10:20
Imagini revoltătoare într-un spital din Șimleu Silvaniei. Un șoarece a fost surprins în timp ce se plimba nestingherit printr-un salon

Imagini revoltătoare într-un spital din Șimleu Silvaniei. Un șoarece a fost surprins în timp ce se plimba nestingherit prin mobila unui salon al secției de pediatrie de la spitalul orășenesc din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj.

Citește și Infirmieră filmată când a încărcat varză în portbagajul mașinii lângă Spitalul Județean Târgu Jiu

Imaginile revoltătoare au fost surprinse săptămâna trecută, de către o pacientă, care a urcat imediat filmarea pe rețelele de socializare. Aceasta a stârnit zeci de reacții negative din partea internauților care cer autorităților să deschidă o anchetă în acest sens.

În urma imaginilor apărute în spațiul public, conducerea spitalului se scuză și dă vina pe niște lucrări care s-au făcut la subsolul unității medicale.

Potrivit managerului spitalului, cu ceva timp în urmă, a fost făcută și o deratizare care l-ar fi determinat pe șoarece să plece din subsolul unității medicale și să se refugieze în salonul respectiv.

Șocant este că managerul nu a vorbit numai despre șoarecele din filmuleți, ci despre mai mulți ceea ce înseamnă că nu vorbim despre un caz izolat.

„Șoarecii au urcat pe lângă țevile care s-au schimbat și pe lângă care au rămas goluri. S-au umplut locurile pe lângă țevi, atât cât s-a putut, cu spumă, s-au făcut izolări acolo unde s-a putut și să sperăm că nu o să avem surprize de acest gen. Sunt montate în tot spitalul capcane compatibile cu activitatea spitalicească”, a declarat, pentru stirileprotv, Marcela Coltău, managerul spitalului.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică din județul Sălaj au transmis că luni, vor demara o anchetă la spitalul cu pricina pentru a stabili de unde a apărut şoarecele şi dacă este un caz izolat.

Citește și Cum decurge planul „Let’s Make Colțea Great Again” al managerului Dr. Bogdan Furtună! 7 milioane de euro investiți în spital și aparatură medicală într-un singur an! „Aș prelua din mediul privat diferențierea salarială pentru medici în funcție de volumul de muncă și performanță!”