Imagini SCANDALOASE. Hocheist de 9 ani, „botezat” cu pumnii şi picioarele VIDEO

Un jucător în vârstă de 9 ani, elev în clasa a doua, de la echipa de hochei CSM Suceava, a fost bătut colegii din echipă. Aceştia se aflau în cantonament la Ploieşti şi pentru că băiatul era începător, colegii au vrut să-i facă aşa-zisul botez şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Ceea ce este şi mai scandalos este faptul că antrenorul recunoaşte nonşalant că astfel de incidente au loc în mod obişnuit.

12 feb. 2014, 06:52
Imagini SCANDALOASE.  Hocheist de 9 ani, „botezat” cu pumnii şi picioarele VIDEO

Jucatorii de hochei ai echipei CSM Suceava se aflau în cantonament la Ploieşti când a avut loc incidentul. Întreaga scenă a fost filmată cu telefonul chiar de către unul dintre copii. Bunica băiatul în vârstă de 9 ani a povestit pentru România TV: „Vorbea cu maică-sa la telefon, iar ea i-a spus: uită-te la televizor şi lasă-i în pace, dar el spunea: mamă, sunt pe mine, sar cu papaucii, sar pe mine, mă bat. Între timp băiatul şi-a lăsat telefonul deschis şi mama lui a auzit o oră şi ceva discuţia respectivă„.

Copiii se aflau în grija antrenorului şi a altor părinţi. Deşi mama copilului agresat l-a sunat pe antrenor, acestuia nu i s-a părut nimic grav. „N-aş spune că e ceva normal în ceea ce priveşte tradiţia cu botezul la toate sporturile, în general. Au rămas nesupravegheaţi. Sunt copii, au energie„, a spus antrenorul, pentru România TV.

Vezi şi Prea TARE. Un portar de hochei, beat praştie, se ţine de bară ca să nu cadă VIDEO

Întrebat în ce constă acest botez, el a declarat: „Îi dă cu şlapul la fundul gol, cu crosa dacă are la îndemână„.

Fapta nu este gravă nici în opinia unuia dintre părinţii aflaţi în cantonament. „Din punctul meu de vedere este un fapt foarte minor. Mă mir că s-a ajuns la atâta tevatură cu copiii care sunt în creştere. E un sport pentru băieţi„, a spus părintele.

Citeşte şi Protest inedit în Bucureşti. Patinatorii şi hocheiştii au ieşit în stradă

Copilul bătut a fost retras de la echipa de hochei, iar familia va depune plângere la Poliţie şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean.