Imagini scandaloase. O educatoare s-a filmat când loveşte un copil la grădiniţă pe motiv că nu taie fructe pe farfurie

O educatoare de la o grădiniță din Fetești, județul Ialomița, s-a filmat singură în timp ce pălmuieşte un copil de grădiniţă pe motiv că refuză să facă o activitate cerută de ea. Mai mult, carul didactic a trimis înregistrarea pe grupul de WhatsApp al părinţilor copiiilor pe care ar fi trebuit să-i înveţe. Steluța Iuliana Mitrea, inspector școlar general în Ialomița, a declarat pentru Edupedu.ro, că s-a decis desfacerea contractului de muncă al educatoarei.

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 07:45
Imagini scandaloase. O educatoare s-a filmat când loveşte un copil la grădiniţă pe motiv că nu taie fructe pe farfurie

Educatoarea i-a filmat pe copii în sala de curs în care micuţii învaţă să folosească cuţitul de plastic şi taie fructele. La un moment dat, educatoarea ajunge în dreptul unui copil care nu pusese mâna pe cuţit. Ca să-l pedepsească, cadrul didactic  şi îl plesneşte. Copilul începe să plângă în tăcere. Profesoara nu are nicio remuşcare şi continuă să filmeze cu telefonul alţi copii ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Inspectorul Școlar General din județul Ialomița a declarat pentru Edupedu.ro că în această dimineață a mers la școală, unde în urma consiliului de administrație al unității de învățământ contractul de muncă al educatoarei a fost desfăcut.

„Începând de astăzi, doamna educatoare are contractul individual de muncă încetat. Am fost acolo la prima oră, la ora 7:00 s-a întrunit Consiliul de Administrație, de astăzi am găsit pe altcineva până când se va identifica un alt cadru didactic care să vină la copii. De astăzi, nu mai este în învățământ”, a declarat Steluța Iuliana Mitrea, inspector școlar general în Ialomița.