Imagini scandaloase surprinse pe holurile unui spital din Craiova. Gestul asistentelor a stârnit mii de reacţii FOTO

Două asistente medicale au fost surprinse fumând în holul spitalului din Craiova în care lucrează. "Să le spună cineva medicilor și asistentelor că în interiorul clădirilor (mai ales în spitale) NU se fumează!", a postat pe Facebook cel care le-a fotografiat.

RomaniaTV.net
26 oct. 2019, 12:58

Imaginile au fost surprinse de un vizitator, uimit de faptul că asistentele nu au coborât în faţa spitalului, mai ales că legea interzice fumatul în instituţiile publice.

Fotografia a stârnit mii de reacţii pe Facebook şi a dezvăluit noi aspecte ale situaţiei. Astfel, un pacient a scris: „De vreo două săptămâni tot urc pe acele scări și toată lumea fumează, indiferent că sunt doctori, studenți, pacienți sau vizitatori„.

Eugen Georgescu, directorul Spitalului din Craiova, s-a declarat surprins de cele întâmplate şi a anunţat măsuri: „Este inacceptabil ca în 2019 să fumăm pe holuri, culoare, scări de incendiu. În al doilea rând, nu putem să le cerem pacienţilor să respecte regulile, dacă nu le respectăm noi, personalul medical în primul rând. Am pornit o anchetă, se vor identifica persoanele care au făcut acest lucru şi vor intra în comisia de disciplină„.