Primele imagini cu șoferița care a ucis două fete în Capitală. Femeia a fost dusă în arest

Au apărut primele imagini cu șoferița care a ucis două fetițe pe un trotuar în Capitală. Femeia a fost reținută după ce azi polițiștii au aflat că ea era băută în momentul accidentului.

01 mart. 2021, 19:06

Primele imagini cu șoferița care a ucis două fete în Capitală. Șoferița care a omorât două fete pe trotuar în Capitală a fost reținută după ce azi polițiștii au aflat că ea era băută în momentul accidentului. Femeia, angajată a unei companii de telefonie, a venit cu o scuză pentru tragedie: a strănutat de mai multe ori și a încurcat pedalele.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au reaudiat-o luni pe femeie, după ce analizele au indicat că se urcase la volan deşi consumase alcool anterior. Şoferiţa este acuzată pentru ucidere din culpă și conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Citește și: Maşina care a provocat accidentul mortal din Andronache nu avea poliţă RCA

Primele imagini cu șoferița care a ucis două fete în Capitală. Chemată pentru reaudiere, şoferiţa a solicitat să fie ferită de ochii presei. Potrivit România TV, şoferiţa care a ucis două fete aflate pe trotuar este angajată la o companie de telefonie şi a invocat că a strănutat de mai multe ori la volan și a încurcat pedalele. La finalul audierilor, procurorii au decis să o reţină pentru 24 de ore.

Copila de 6 ani a murit în drum spre spital. Fata de 21 de ani a murit în sala de operaţie la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, după ce a făcut stop cardio-respirator.

Şoferiţa care omorât două fete pe trotuar în Capitala băuse alcool, arată analizele efectuate după accidentul provocat sâmbătă în cartierul Andronache.

Şoferiţa care a provocat accidentul din Andronache a rupt tăcerea

Şoferiţa care omorât două fete pe trotuar în Capitala băuse alcool, arată analizele efectuate după accidentul provocat sâmbătă în cartierul Andronache. Femeia a ajuns luni din nou la audieri, după ce iniţial a spus că a făcut accident pentru că „a strănutat” şi „a încurcat pedalele frână cu acceleraţie”. După accident, soferita si sotul ei au fost bătuti de rudele celor două fete ucişe. Acum, rudele victimelor se pregătesc pentru înmormântarea fetelor.

Şoferiţa a mai fost audiată şi sâmbătă, după accident şi le-a spus poliţiştilor că „a încurcat pedalele”. Femeia le-a mai spus poliţiştilor că a intrat în stare de şoc după accident, că nu putea vorbi şi că nu consumase alcool înainte de cursa mortală.

Citește și: Maşina care a provocat accidentul mortal din Andronache nu avea poliţă RCA