Imagini şocante! Brigitte Pastramă, bătută de soţul ei în parcarea unui supermarket VIDEO

Scene șocante în parcarea unui supermarket din Capitală. Brigitte Pastramă a fost bătută de soțul ei, Florin Pastramă. 

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 12:46
Imagini şocante! Brigitte Pastramă, bătută de soţul ei în parcarea unui supermarket VIDEO

Acesta a lovit-o în plină stradă, a împins-o la pământ, ţipând la ea: „Bă, nu te potolești, bă?” Șocați, trecătorii au sărit în apărarea lui Brigitte, însă aceasta s-a ridicat de jos și a fugit la mașină.

Florin Pastramă a devenit agresiv și cu cei care au încercat să aplaneze conflictul dintre ei. Cei doi filmează un reality – show, unde spectatorii pot vedea viața lor de zi cu zi. De altfel, Brigitte nu e la prima căsnicie în care este abuzată de soţ.

Citeşte şi ŞOCANT! Ce s-a întâmplat între Simona Traşcă şi Loredana Chivu după câteva pahare. I-a dat un cap în gură, de faţă cu toată lumea!

Florin Pastramă a cucerit-o pe Brigitte Sfăt în direct, la emisiunea Ferma, de la Pro TV. Foarte mulți au contestat relația lor spunând că este una fabricată. În vara acestui an, bruneta a recunoscut însă că a împânzit casa cu camere de supraveghere, de frică să nu fie din nou înșelată, cum s-a întâmplat în relațiile sale trecute. Fosta soție a lui Ilie Năstase a recunoscut că nu își supraveghează soţul îndeaproape, de teamă să nu trăiască din nou calvarul relații eșuate din cauza adulterului.

Brigitte (41 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) s-au căsătorit civil pe 27 mai 2019. Fostul model este la a treia căsătorie şi are doi copii, dar vrea să-i dăruiască unul şi lui Florin Pastramă.