IMAGINI ŞOCANTE cu cel mai temut CRIMINAL din România. Ce face după gratii şi ce decizie a luat Kostas Passaris VIDEO

Imagini inedite cu cel mai temut criminal inchis in Romania! Dupa 17 ani in spatele gratiilor, Kostas Passaris, autorul a cel puţin trei jafuri pe teritoriul României, în cursul cărora a asasinat cu sânge rece doi oameni, a decis sa se calugareasca.

22 sept. 2018, 13:49
IMAGINI ŞOCANTE cu cel mai temut CRIMINAL din România. Ce face după gratii şi ce decizie a luat Kostas Passaris VIDEO

Kostas Passaris, supranumit „Fiara din Balcani”, după crimele oribile pe care le-a comis se află închis de 17 ani la Peniteciarul de maximă securitate Gherla. Pedeapsa a primit o dupa ce in anul 2001 a ucis cu sange rece doi oameni in timpul unui jaf la o casa de schimb valutar din Bucuresti. Anterior, Passaris fusese condamnat pentru 18 fapte in Grecia, dintre care cinci omoruri!

Potrivit rapoartelor, Kostas Passaris se roagă aproape non-stop. Se trezește la ora 3 ca să citească Utrenia, câteva ore mai târziu citeşte Paraclisul, seara Vecernia și noaptea o încheie cu Pavecernița Mică. Acum, temutul asasin vrea să se călugărească la o mănăstire de pe Muntele Athos.

Cum vrea să scape de puşcăria grea Konstantinos Passaris, cel mai sângeros criminal, care a activat în România

Duhovnicul criminalului a povestit că viaţa petrecută in spatele gratiilor l-a schimbat radical pe Passaris: „Cred că acum se află pe drumul pocăinței și îi iubește foarte multe pe părinții atoniți. Toate cărțile pe care le citește au în centru pocăința. El este fiul meu duhovnicesc. Regretă trecutul său păcătos și, ca orice oaie neagră, îngenunchează în celula sa îngustă și se roagă pentru iertarea păcatelor sale, nădăjduind ca într-o bună zi să poată îmbrăca haina călugarească și să-și dedice în întregime viața Dumnezeului și Creatorului său”.

Criminalul este condamnat pe viață, dar avocatul său speră ca în 2021, atunci când va ispăși 20 de ani de penitenţă, să fie eliberat condiționat şii în felul acesta să poată ajunge să îmbrace haina călugăriei.