Toni Iuruc, surprins de paparazzi. Cu cine a petrecut sâmbătă seară în timp ce Simona Halep aşteptă cu sufletul la gură verdictul TAS

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, îți trăiește viața după divorțul de jucătoarea de tenis prinsă acum în vârtejul acuzațiilor de doping.

12 feb. 2024, 14:45
Toni Iuruc, surprins de paparazzi. Cu cine a petrecut sâmbătă seară în timp ce Simona Halep aşteptă cu sufletul la gură verdictul TAS

Toni Iuruc a fost surprins de paparazzi Cancan într-un club de noapte din București. Fostul soț al Simonei Halep a fost cuminte, nu a consumat alcool și a plecat singur la 02.30 dimineața.

El a venit însoțit de două cupluri și și-a petrecut seara în compania acestora, bucurându-se de muzică și de discuțiile cu însoțitorii lui.

Toni Iuruc nu a avut noroc în dragoste până acum, având la activ trei căsătorii eșuate.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, după care cei doi au descins la Fratelli, un local de lux din Mamaia, pentru un party grandios. Printre artiştii care au cântat la nuntă s-au numărat Loredana, Holograf, dar și trupa de muzică macedonească Pindu. La eveniment au luat parte în jur de 300 de persoane.

Divorț uriaș în lumea milionarilor! Fostul patron al CFR Cluj, Paszkany Arpad, și soția mai tânără cu 20 de ani joacă acum în ligi diferite. Fosta dansatoare, „prinsă în ofsaid” cu un instructor de ski
Toni Iuruc a mai fost însurat de două ori, până să o cunoască pe Simona Halep. Alina a fost prima soție a machedonului, dar mariajul lor nu a durat prea mult. Liana a fost cea de-a doua parteneră în acte a omului de afaceri. Au făcut doar cununia civilă, însă legătura s-a rupt rapid.

Simona Halep, prinsă în furtuni sentimentale. Bărbații care i-au sucit mințile 

Pe 8 septembrie 2022, Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat amiabil la notar, chiar dacă aveau cununia religioasă planificată. Jucătoarea de tenis a avut și alte relații înainte de a îl cunoaște pe fostul soț. Ea a încercat să își ascundă escapadele romantice, dar acum totul s-a aflat.

Halep a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de fiul lui Teia Sponte. Costa Sponte este implicat în domeniul afacerilor și de-a lungul ultimilor ani a adunat o avere impresionantă. El a decis să investească o bună parte din bani într-un adevărat palat din Pipera, unde se învecinează cu Gigi Becali. Relația lui Halep cu Sponte Jr. n-a durat mult, iar acesta s-a însurat cu aleasa inimii sale care e rudă cu Gică Hagi.

Într-o perioadă s-a zvonit că Halep a avut o relație cu Radu Barbu. Cei doi au fost fotografiați într-o vacanță în Portofino, dar au refuzat să dea declarații despre legătura dintre ei. Alte nume cu care s-ar fi iubit sportiva sunt Sorin Marin, dar și Smiley, care a dezmințit ulterior orice informație apărută în presă.

Apoi s-a spus că jucătoarea de tenis formează un cuplu cu Theo Marius Pașa, dar acesta a declarat că nu există nicio relație amoroasă între ei și că este vorba doar despre respect. El a mai spus că se înțelege bine cu tatăl sportivei, dar că nimic mai mult.

„În urma articolelor apărute în spaţiul public, doresc să fac următoarele precizări: nu a existat şi nu există o relaţie amoroasă între mine şi Simona Halep. Iubesc sportul, am studiat Liceul sportiv şi Facultatea de educaţie fizică şi sport Constanta.Ca atare, sunt un fan al Simonei Halep şi al tuturor sportivilor, aşa cum cred că toţi românii ar trebui să fie… Este adevărat faptul că frecventez cafeneaua SH, unde l-am cunoscut pe tatăl Simonei, cu care am o relaţie bună de prietenie” , declara acesta, potrivit Playtech.

Presa americană, după încheierea audierilor în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Confirmarea suspendării este tot mai aproape”/”Menținerea interdicției de patru ani ar însemna foarte probabil sfârșitul carierei”
Singurul bărbat cu care s-a afișat Halep a fost fostul ei soț, Toni Iuruc. Cei doi au divorțat după un an de căsătorie din cauza programului încărcat al sportivei. Ei aveau și cununie religioasă programată, dar au renunțat la tot. „Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință”, a declarat Toni Iuruc.

Simona Halep s-ar fi îndrăgostit de Patrick Mouratoglou
După divorțul de Toni Iuruc au apărut zvonuri despre o presupusă relație dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou. Sportiva ar fi vrut să se mute în sudul Franței pentru a petrece mai mult timp cu fostul său antrenor. S-a spus că românca ar fi divorțat de soțul său pentru Patrick, iar totul a ajuns la urechile partenerei sale, Ada Obilu.

Patrick Mouratoglou și-ar fi înșelat soția și cu Serena Williams. „De abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!“, le-ar fi spus Ada Obilu prietenelor sale.