Imagini şocante cu un bebeluş căruia îi este turnată pe gât o băutură cu vodcă VIDEO

Un video şocant, în care doi adulţi îi toarnă pe gât unui bebeluş o băutură mixată cu vodcă, s-a viralizat în Noua Zeelandă.

RomaniaTV.net
27 ian. 2020, 09:03

Filmarea a apărut în weekend şi arată cum o femeie îi toarnă pe gât băutura, pe care internauţii au identificat-o ca fiind Long White, un mix de vodcă cu apă minerală, care are o alcoolemie de 4,8%, aproximativ cât o bere.

Autorităţile au condamnat evenimentul, iar ministrul Copiilor Oranga Tamariki a declarat că „luăm în serios incidentul şi vom face demersurile necesare”. Cu toate acestea, poliţia din Noua Zeelandă nu are încă o investigaţie deschisă în acest caz.

„Poliţia nu are o evidenţă a vreunei plângeri în acest caz. Bazat pe informaţiile vizibile în video, nu se poate determina cu siguranţă că bebeluşul înghite alcool”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

O persoană care pare a fi tatăl copilului a scris pe Facebook că a fost ameninţat de la publicarea videoului, care între timp a fost şters, dar copiii sunt „inima sa”. Ulterior a apărut o nouă fotografie, în care pare a fi acelaşi bărbat ţinând o bere la gura aceluiaşi bebeluş, la o dată anterioară.