Imagini ŞOCANTE de la jaful din benzinărie. Casierul a fost bătut cu BESTIALITATE – VIDEO

Vineri dimineaţă mai mulţi indivizi mascaţi au dat buzna într-o benzinărie din Borşa şi l-au bătut cu bestialitate pe casier, înainte de a fugi cu toţi banii din încasări. Indivizii s-au făcut nevăzuţi, iar automobilul cu care au acţionat, unul furat, a fost găsit incendiat câteva ore mai târziu.

RomaniaTV.net
14 feb. 2014, 15:51
Imagini ŞOCANTE de la jaful din benzinărie. Casierul a fost bătut cu BESTIALITATE – VIDEO

Jaful a avut loc in jurul orei 4:00, la o statie peco de la intrarea in Borsa dinspre Moisei. Indivizii care purtau cagule au intrat in benzinarie, i-au dat casierului cu spray lacrimogen, l-au batut si au luat banii. Norocul proprietarilor este ca in seara dinaintea jafului au ridicat incasarilor si, in plus, multi dintre clientii benzinariei alimenteaza in baza unui card de client. Astfel, hotii au plecat dor cu circa 1.000 de lei.

Surse oficiale spun ca indivizii mascati au urcat intr-o masina cu numere de Bistrita Nasaud dupa jaful de la benzinarie. Este posibil insa ca autoturismul sa fi fost furat special pentru aceasta lovitura.

Maşina tâlharilor a fost găsită incendiată la doar un kilometru de locul jafului, cel mai probabil pentru a ascunde dovezile.