Imagini ȘOCANTE! Doi minori au fost striviți de țevi! Un copil de opt ani A MURIT

Au fost clipe de groază în stațiunea Costinești din județul Constanța. Doi minori au fost striviți de mai multe țevi în timp ce se jucau.

14 mart. 2021, 19:40
Imagini ȘOCANTE! Doi minori au fost striviți de țevi! Un copil de opt ani A MURIT
FOTO ANTENA 3

Imagini ȘOCANTE! Doi minori au fost striviți de țevi! Oamenii legii din Costinești au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la faptul că doi minori ar fi fost răniți după ce s-ar fi accidentat în timp ce se jucau. Este vorba despre un copil de opt ani și unul de 11 ani.

Minorul de 8 ani a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-l ține în viață, în timp ce verișorul său a ajuns de urgență la spital. Cei doi au fost striviți de mai multe țevi în timp ce se jucau în apropierea căii ferate din Costinești. Minorul în vârstă de opt ani a rămas prins sub țevi și a fost găsit inconștient de familie și salvatori.

Citește și: Prefectul Bucureştiului se pregăteşte să carantineze capitala: „Trebuie să vedem dacă putem face ceva sau ne pregătim de această situaţie”

Imagini ȘOCANTE! Doi minori au fost striviți de țevi! La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere și un echipaj SMURD de la Stația Tuzla. De asemenea, s-a deplasat și un echipaj SAJ cu medic.

”În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de 8 ani a decedat, în timp ce minorul de 11 ani a fost transportat la spital.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța, conform ct100.r0.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

„Al doilea copil este conștient, are traumatism abdominal, a fost transportat la spital.”, a precizat dr. Claudia Tatarici, reprezentant al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța. Ţevile sub care au fost prinşi cei doi copii aparţin unei companii de apă din Constanţa şi sunt din PVC.