Imagini şocante în apropierea Tribunalului Timiş. Interlopii s-au bătut ca-n ringul de box

Publicat: Marţi, 21 Iulie 2015 12:44 // Actualizat: Marţi, 21 Iulie 2015 13:15 // Sursa: romaniatv.net

Imagini înspăimântătoare cu răfuiala care a avut loc între interlopi în apropierea Tribunalului Timiş. După o urmărire ca în filme, membrii celor mai periculoase clanuri din Timişoara şi-au împărţit pumni şi picioare la intrarea într-un magazin. I-au calmat însă... jandarmii. Tensiunile au început chiar în sala de judecată, în timpul procesului dintre cele două tabere

Tensiunile dintre membrii clanului Udrea şi interlopul Cirpian Gavrilă zis Ţiganul au început chiar în sala de judecată a Tribunalului Timiş unde se desfăşura procesul dintre cele două tabere. Apoi s-au luat la ceartă în faţa instanţei şi au fost calmaţi de un jandarm.

După intervenţia jandarmului, fraţii Udrea s-au îndreptat apoi spre magazin, iar Ciprian Gavrilă a pornit pe urmele lor. Potrivit România TV, în imagini se vede cum la un moment dat, la intrarea în centrul comercial, interlopul îl loveşte din lateral cu pumnul pe unul dintre adversarii săi.

Urmează câteva schimburi de pumni şi picioare între fraţii Udrea, Ţiganul şi un alt interlop cunoscut în Timişoara care a apărut deodată în faţa magazinului.

Camerele din interiorul magazinului au surprins câţiva clienţi care se uită înmărmuriţi la scenele violente de afară şi se tem să mai iasă. După bătaie, fraţii Udrea au intrat în magazin, iar ceilalţi doi au fugit în parcare.

Ulterior, poliţia a sosit la faţa locului şi i-a ridicat pe interlopi pentru audieri.

Citeşte şi: Scandal în trafic, în Timişoara. Un şofer a sărit la bătaie cu bâta de baseball

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 iul 13:12
...cu răfuiala care a avut loc între interlopi în apropierea Tribunalului Timiş. Citește mai departe…

...
21 iul 12:58
Votează email 0 email
...cu răfuiala care a avut loc între interlopi în apropierea Tribunalului Timiş. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
21 iul 12:57
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H