Imagini șocante în București! Momentul în care un taximetrist intră în plin într-un autobuzul STB. Șoferul a murit pe loc

Au apărut imagini cu momentul în care un taxi a fost lovit în plin, sâmbătă noaptea, de un autobuz STB, în București! Imaginile au fost înregistrat ede camera video de monitorizare montată la bordul mijlocului de transport în comun.

21 nov. 2022, 23:58
Imagini șocante în București! Momentul în care un taximetrist intră în plin într-un autobuzul STB. Șoferul a murit pe loc

Un accident deosebit de grav a avut loc sâmbătă seară în București!

Un șofer de taxi și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu un autobuz STB, care circula regulamentar, pe Bulevardul Regina Maria din București.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22:44, pe bulevardul Regina Maria, din Sectorul 5.

Polițiștii bucureșteni spun că bărbatul ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autobuz care venea din sens opus.

Citiți și: Accident mortal în Capitală. Un șofer de taxi și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite după ce s-au ciocnit cu un autobuz

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Breaking News!

IMAGINILE IMPACTULUI DEVASTATOR DE ASEARA, DIN CAPITALA, SURPRINSE DE O CAMERA DE BORD! FILMAREA ARATA CA TAXIMETRISTUL A PATRUNS PE CONTRASENS! ATENTIE! IMAGINI CARE VA POT AFECTA EMOTIONAL!

Accidentul s-a petrecut aseara, în jurul orei 22:44, pe bulevardul Regina Maria, din sectorul 5.
Din informațiile preliminare, se pare ca soferul unui autoturism taxi care circula pe bulevardul Regina Maria dinspre strada 11 Iunie, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societății de Transport București care circula din sensul opus si a luat foc.
Ceilalti soferi aflati in trafic, au sarit in ajutorul celor 5 victime si le-au scos din masina. Cand au ajuns medicii de la SMURD la fata locului, taximetristul se afla in stop cardiorespirator, asa ca medicii au inceput manevrele de resuscitare. Dupa zeci de minute de eforturi, din pacate, s-a declarat decesul barbatului.
Cei patru pasageri aflați si ei în autoturism, raniti grav, au fost preluati de ambulante, stabilizati si transportati la spitalele din Capitala.
Criminalistii de la Brigada Rutiera au efectuat cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.
Traficul rutier a fost restrictionat pe bulevardul Regina Maria, dinspre strada 11 Iunie către șoseaua Viilor, pe ambele sensuri de deplasare.

Posted by Breaking News Giurgiu on Sunday, 20 November 2022

În taxi se aflau patru pasageri care în urma impactului au suferit mai multe răni, aceștia au fost transportați la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Imediat după accident, ceilalți soferi aflați în trafic, au sărit în ajutorul celor cinci victime și le-au scos din mașină. Medicii de la SMURD care au ajuns la fața locului au constatat că taximetristul se afla în stop cardio-respirator. După zeci de minute de resuscitări, bărbatul a fost declarat decedat.

Traficul rutier a fost restricționat pe bulevardul Regina Maria, dinspre strada 11 Iunie către șoseaua Viilor, pe ambele sensuri de deplasare.

„Astăzi, 19 Noiembrie a.c., în jurul orei 22:44, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier care s-a produs pe bd.Regina Maria, din sectorul 5.  Din informaţiile preliminare, conducătorul unui autoturism taxi care circula pe bd.Regina Maria dinspre str. 11 Iunie ar fi pierdut control asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societăţii de Transport Bucureşti care circula din sensul opus”, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.