Accident mortal în Capitală. Un șofer de taxi și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite după ce s-au ciocnit cu un autobuz. VIDEO cu momentul impactului

Un accident deosebit de grav a avut loc sâmbătă seară în Capitală. Un șofer de taxi și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu un autobuz.

20 nov. 2022, 20:22
Accident mortal în Capitală. Un șofer de taxi și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite după ce s-au ciocnit cu un autobuz. VIDEO cu momentul impactului

Accident mortal în Capitală. Un șofer de taxi și-a pierdut viața sâmbătă seară după ce s-a izbit de un autobuz care circula regulamentar, pe Bulevardul Regina Maria din Capitală.

Citește și Culiţă Sterp, prima reacţie după accidentul cu victime pe care l-a provocat la Cluj

Oamenii legii spun că bărbatul ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în coeziune cu un autobuz care venea din sens opus.

”Astăzi, 19 Noiembrie a.c., în jurul orei 22:44, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier care s-a produs pe bd.Regina Maria, din sectorul 5.  Din informaţiile preliminare, conducătorul unui autoturism taxi care circula pe bd.Regina Maria dinspre str. 11 Iunie ar fi pierdut control asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societăţii de Transport Bucureşti care circula din sensul opus”, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

În taxi se aflau patru pasageri care în urma impactului au suferit mai multe răni, aceștia au fost transportați la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

”Se efectuează cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie. Traficul rutier este restricţionat pe bd.Regina Maria, dinspre str. 11 Iunie către şos.Viilor, pe ambele sensuri de deplasare”, au transmis  poliţiştii.

Citește și Accident aviatic teribil. O mașină de pompieri a fost lovită de un avion. Doi oameni au murit și zeci sunt răniți