Imagini șocante în județul Suceava! Indivizi cu bâte și coase au intrat în casa unei familii pentru a se răzbuna pe o tânără

Scandal violent într-o comună din județul Suceava. Mai mulți indivizi înarmați cu bâte și coase au intrat în locuința unei familii.

12 iun. 2022, 08:13
Imagini șocante în județul Suceava! Indivizi cu bâte și coase au intrat în casa unei familii pentru a se răzbuna pe o tânără

Cei cinci atacatori au dat buzna în locuința femeii din Suceava fiindcă ar fi vrut să se răzbune, ea fiind în trecut iubita unuia dintre ei.

Au amenințat-o pe femeie și au distrus mai multe geamuri. Apoi, atacatorii au fugit. Ulterior, aceștia au fost prinși și reținuți de polițiști.

Scenele șocante au fost înregistrate de o cameră de supraveghere. Pe imagini a fost surprins faptul că aceștia au intrat înarmați în curte, unul după altul.

Un copil aflat pe stradă în acel moment s-a oprit, șocat și speriat, și a asistat la întregul scandal violent. Indivizii s-au întors de mai multe ori spre locuință, în timp ce femeia vizată țipa după ajutor. Au plecat în cele din urmă, iar victima de 27 de ani a sunat de urgență la 112.

Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: „Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi ulterior au stabilit faptul că fostul concubin al femeii a fost cel care, împreună cu alţi prieteni, a pătruns în curtea femeii, a adresat ameninţări cu acte de violenţă a acesteia şi a distrus şi două ferestre ale locuinţei.”

Poliţiştii i-au identificat pe bărbaţi şi i-au dus pe rând la sediul IPJ Suceava, pentru a fi audiaţi.

„Poliţiştii au dispus măsura reţinerii celor cinci persoane cu vârste cuprinse între 17-42 de ani care au făcut ameninţări şi au provocat distrugeri locuinţei respective”, a mai spus IPJ Suceava.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru distrugere, violare de domiciliu şi ameninţare.

Citește și Sondaj – 77% dintre cetățenii români susțin adoptarea monedei euro

Citește și Bărbat fugărit de urși după ce a ieșit dintr-un tunel de pe Transfăgărășan. Incidentul a fost filmat