Imagini ŞOCANTE în Olt. Clanul Barbone terorizează un sat

O cameră de supraveghere a surprins imagini de o violenţă rară cu un clan de interlopi din judeţul Olt.

19 ian. 2021, 15:21
Imagini ŞOCANTE în Olt. Clanul Barbone terorizează un sat

Imagini ŞOCANTE în Olt UPDATE.

Poliţiştii Secției 10 Poliție Rurală Vișina au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”lovirea sau alte violențe”, cercetăriile fiind desfăşurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia. Dosarul a fost declinat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Mai mulți interlopi din județul Olt, care aproape au omorât în bătaie doi săteni, au fost lăsați liberi de către autorități, care au considerat că nu sunt un pericol social.

Bataia cumplită s-a produs sub ochii autorităților din județul Olt! Incidentul, care s-a petrecut în seara zilei de 3 ianuarie 2021, în comuna Brastavățu, a fost surprins de o cameră de luat vederi.

Imagini ŞOCANTE în Olt. Se vede cum mai mulți indivizi din Clanul lui Barbone, înarmați cu răngi din fier și topoare, au atacat cu sălbăticie mai mulți localnici aflați pe teresa unui bar din localitate.

Două dintre victime s-au prăbușit la pământ sub ploaia de lovituri. Extrem de violenţi, bătăușii nu s-au oprit și au continuat să lovească victimele cu răngile.

Potrivit surselor Cetățeanul, agresorii nu au fost reținuți nici până în prezent, deși sunt cunoscuți în comunitatea pe care o terorizează de mai multă vreme.

Bătaie generală între interlopii români, lângă Londra. Imaginile au scandalizat Marea Britanie, trei bărbaţi au fost arestaţi VIDEO

Constanța: Două bande de interlopi s-au luat la bătaie în trafic luna trecută

România, raiul răfuielilor interope. Două bande de interlopi s-au urmărit în trafic apoi s-au luat la bătaie şi la Constanţa.

Din primele informaţii, poliţiştii au ajuns la concluzia că un autoturism în care se aflau doi oameni a fost blocat de alte două mașini în care s-ar fi aflat zece bărbaţi.

După ce au blocat autoturismul, aceştia i-au bătut zdravăn pe cei doi ocupanţi, printre care şi un minor de 16 ani.

În cele din urmă răniţii au fost transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul Judetean Constanţa. Victimele au suferit traumatisme la mâini și picioare.

Atacatorii au folosit obiecte contondente, cel mai probabil bâte, cu ajutorul cărora au distrus parţial şi autoturismul.

După acestă faptă, atacatorii s-au făcut nevăzuţi şi acum sunt căutaţi de poliţie.