Imagini şocante în Teleorman. Un cal s-a prăbuşit într-o groapă de canalizare. Toată scena a devenit virală pe internet

Incidentul şocant a avut loc într-o comuna din judeţul Teleorman. Un cal înhămat la o căruţă a alunecat într-o groapă din stradă, iar momentul a fost surprins de un bărbat, care a postat imaginile pe Facebook.

14 dec. 2020, 09:02

Imagini şocante în Teleorman. În scurt timp, postarea s-a viralizat și a stârnit multe reacții și comentarii. Scena cumplită a avut loc în comuna Bragadiru din Teleorman, în data de 3 decembrie. În videoclip se poate observa cum calul care era înhămat la căruță a căzut într-o groapă imensă, iar o parte din căruță a ajuns în altă groapă. Strada e plină de astfel de cratere, iar primarul comunei a explicat ce s-a întâmplat de fapt.

Imagini şocante în Teleorman. Anunţul făcut de primarul comunei

„Buna seara! Numele meu este Cristian Chisac si sunt primarul comunei Bragadiru. Nefericitul accident s-a petrecut pe data de 03 decembrie 2020. În acea zona a avut loc o avarie la rețeaua de alimentare cu apa și tot în acea zona, cu o săptămână în urma s-a montat conducta de canalizare. Am luat masura închiderii perimetrului cu banda de avertizare pe cele trei cai de acces, însă un bătrân de 84 de ani a dat banda într-o parte și a intrat în zona interzisa.

S-a intervenit rapid, atat bătrânul cat si animalul au ieșit nevătămați din acea situatie. Asta, pentru o corecta informare a situației. O seara plăcută!”, a scris primarul, pe Facebook.

Edilul localităţii a declarat că recent, acolo fusese o avarie la reţeaua de alimentare cu apă şi în urmă cu o săptămână fusese montată conducta de canalizare, iar gropile erau împrejmuite cu o bandă de avertizare. Căruţaşul, în vârstă de 84 de ani, a dat, însă, la o parte banda şi a intrat cu calul în zona interzisă.

Poliția spune că acesta nu este singurul incident. Tot în aceeași groapă și o mașină a rămas blocată. Din fericire, nici calul nici stăpânul lui nu au păţit nimic.

Citeşte şi: Fiica unui bărbat mort din cauza coronavirusului la Suceava, mărturie cutremurătoare: „Le-au dat ordine să-l ducă direct la groapă”