Imagini şocante la metrou. Un călător a fost salvat în ultima clipă, după ce a sărit pe şine

Imagini şocante la staţia de metrou Dristor 1, linia 2. Un călător a fost salvat în ultima clipă de alţi pasageri, după ce a sărit pe şine. Întâmplarea a avut loc miercuri, în jurul ora 15:35, fiind solicitată intervenţia echipajelor SMURD.

10 feb. 2021, 17:50
Imagini şocante la metrou. Un călător a fost salvat în ultima clipă, după ce a sărit pe şine
Imagini şocante de la metrou

Imagini şocante la metrou. UPDATE: Din primele informaţii, este vorba despre o adolescentă, în vârstă de 15 ani.

Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție.

Citeşte şi: Atac cu cuțitul într-o stație de metrou din Bruxelles. Un bărbat și-a atacat fosta iubită

Imagini şocante la metrou

Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată. De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului>>

, se arată în comunicatul transmis de Gabriel Mocanu, director general al Metrorex.

Incident la metrou. Bărbat resuscitat de medici

Un incident grav a avut loc în staţia de metrou 1 Decembrie. Un bărbat a fost resuscitat după ce i s-a făcut rău şi a leşinat. Un bărbat a leşinat după ce i s-a făcut rău. Incidentul s-a petrecut, marţi dimineaţă, în staţia de metrou 1 Decembrie. Medicii sosiţi la faţa locului au efectuat manevrele de resuscitare.

Din cauza incidentului, trenul de metrou a fost evacuat și circulația oprită timp de câteva minute.