Imagini şocante: Maşină transformată într-un morman de fiare, după ce şoferul a apăsat prea tare pedala de acceleraţie GALERIE FOTO

O mașină s-a răsturnat în municipiul Arad, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad, potrivit newsar.ro. Pe fondul vitezei, şoferul de 31 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe şinele de tramvai. 

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 16:41

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca, la fața locului s-au deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, pentru că din autoturismul răsturnat se înregistrau scurgeri de combustibil. Din fericire, șoferul în vârstă de 31 de ani a scăpat cu viață și a fost preluat de echipajul medical.

Citeşte şi Accident de muncă mortal! Un bărbat a murit după ce a fost prins între grinzi de beton, pe un şantier

În urma accidentului, şoferul a fost rănit, dar a reuşit să iasă singur din mașină.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar nivelul alcoolemiei a fost o (zero). Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 RON. Totodată, acesta avea asupra sa toate documentele legale privind restricțiile de circulație, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, agent șef Claudia Iuga.