IMAGINI ȘOCANTE – Momentul în care bărbatul din Putna a murit strivit de cal la filmările videoclipului Ozanei Barabancea

Momentul în care bărbatul din Putna a murit strivit de cal la filmările videoclipului Ozanei Barabancea a fost surprins de camere. Bărbatul de 56 de ani era pasionat de creșterea cailor și avea mai multe exemplare cu care participa deseori la competiții. El a fost transportat la spital, însă rănile au fost atât de grave încât medicii nu l-au mai putut salva.

05 iul. 2023, 13:06
IMAGINI ȘOCANTE – Momentul în care bărbatul din Putna a murit strivit de cal la filmările videoclipului Ozanei Barabancea

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Putna, a murit la o zi după ce a suferit un teribil accident în timp ce se afla pe un cal de rasă, cu care participa la filmările pentru ultimul videoclip al Ozanei Barabancea.

Gheorghe Cenușă se afla într-o zonă de pădure, alături de alte persoane. Bărbatul era călare pe cal. La un moment dat, calul, un exemplar foarte masiv, de 800 de kilograme, s-a ridicat în două picioare și apoi s-a răsturnat pe spate, strivindu-l pe bărbat. Incidentul a fost surprins de camerele de filmare.

Victima a fost preluată de o ambulanță SMURD în stare gravă, dus la Spitalul Municipal Rădăuți și apoi transferat la Spitalul Județean Suceava. Din păcate, medicii nu au mai putut să-l salveze.