Tragedie la filmările unui videoclip al Ozanei Barabancea. Un bărbat de 55 de ani a fost strivit de calul pe care îl călărea

Tragedie la filmările unui videoclip al Ozanei Barabancea. Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Putna, a murit la o zi după ce a suferit un teribil accident în timp ce se afla pe un cal de rasă, cu care participa la filmări. Accidentul s-a petrecut pe 1 iulie, dimineața, în jurul orei 9.00.

04 iul. 2023, 11:35
Tragedie la filmările unui videoclip al Ozanei Barabancea. Un bărbat de 55 de ani a fost strivit de calul pe care îl călărea
Tragedie la filmările unui videoclip al Ozanei Barabancea

Tragedie la filmările unui videoclip al Ozanei Barabancea. Gheorghe Cenușă se afla într-o zonă de pădure, alături de alte persoane, care au fost martore la accident.

Tragedie la filmările unui videoclip al Ozanei Barabancea

Calul, un exemplar foarte masiv, de 800 de kilograme, conform unor martori, s-a ridicat în două picioare și apoi s-a răsturnat pe spate, strivindu-l pe bărbat.

Victima a fost preluată de o ambulanță SMURD în stare gravă, dus la Spitalul Municipal Rădăuți și apoi transferat la Spitalul Județean Suceava. Duminică, 2 iulie, comunitatea a fost șocată de aflarea veștii că bărbatul a decedat pe patul de spital, potrivit Monitorulsv.ro.

Citește și: Cum arată bărbatul cu care s-a iubit Ozana Barabancea? Artista a suferit enorm după divorț

Ziua de pomenire a Sfântului Voievod Ștefan cel Mare, 2 iulie 2023, a fost prilej de aleasă bucurie și trăire duhovnicească în Mănăstirea Putna, cea mai cunoscută ctitorie și necropolă a domnului Moldovei, trecut la cele veșnice în anul 1504.

Prăznuirea Binecredinciosului Voievod, la împlinirea a 31 de ani de la proclamarea solemnă în rândul sfinților a celui mai cunoscut apărător al credinței de pe meleagurile noastre, a început cu închinarea la mormântul Măriei Sale a Preasfințitului Părinte Damaschin Dorneanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, prezent în mijlocul credincioșilor și al obștii monahale cu ocazia hramului.

Un moment deosebit al manifestării dedicate celui care a ctitorit sau sprijinit peste 40 de locașuri de cult l-a constituit întâmpinarea de către starețul Putnei, arhim. Melchisedec Velnic, a gospodarilor din vetrele folclorice ale județului Suceava, care au venit pe jos de la intrarea în comuna Putna până la mănăstire. Aceștia au interpretat cântări religioase și patriotice, fiind însoțiți de Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a inițiat acest pelerinaj în cadrul Programului Ștefanian acum șapte ani.