Imagini şocante: O englezoaică beată cade sub roţile trenului VIDEO

O femeie în stare avansată de ebrietate a trecut prin momente de groază la finalul unei nopţi de distracţie. Experienţa ei, surprinsă de camerele de supraveghere, este un semnal de alarmă cu privire la consumul excesiv de alcool şi la pericolele care se ascund în spatele acestuia.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 10:52
Imagini şocante: O englezoaică beată cade sub roţile trenului VIDEO

„Afumată” serios după o noapte în oraş, o „doamnă” a păşit graţios afară din vagonul trenului care o adusese în gara Barnsley, dar după numai câţiva paşil făcuţi cu pantofii ei cu tocuri înalte şi-a pierdut echilibrul şi a căzut de pe marginea peronului chiar sub tren.

O tragedie a fost evitată graţie celorlalţi pasageri care l-au avertizat pe conductor să nu pornească trenul, iar apoi au ajutat-o să urce înapoi pe peron. Femeia a fost transporată la spital, cu răni minore şi a fost amendată pentru tulburarea ordinii.

Incidentul din gara Barnsley a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar înregistrarea a fost dată publicităţii pentru a ilustra pericolele care se ascund în spatele petrecerilor stropite cu prea mult alcool.