Imagini şocante pe o stradă din Brăila! Un bărbat şi-a incendiat maşina pe motiv că s-a „plictisit de vechitură”

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Brăila a decis să-şi dea foc la maşină pe motiv că s-a plictisit de ea, şi a făcut totul public într-un live pe Facebook, arătându-le prietenilor lui iamginile absolut şocante. 

RomaniaTV.net
29 ian. 2020, 09:47
Imagini şocante pe o stradă din Brăila! Un bărbat şi-a incendiat maşina pe motiv că s-a „plictisit de vechitură”

Incidentul s-a produs marți, pe o stradă din orașul Brăila, a fost filmat și postat live pe Facebook. Conform filmării, mașina, un bolid vechi, a fost incendiată de proprietar. În imagini apare și tânărul care pare să fie băut. „Nu, măi, frate, eu vreau să ardă de tot, dar nu a ars decât pe spate, aduceți-mi și mie o geacă”, spune autorul incendiului. „Hai, mă, să o stingem”, se aude o voce, dar tânărul îi răspunde imediat: „Nu, mă, cum să o stingem? Eii, Brazilia, băi, unde fugiți, băi nebunilor… Am dat foc la mașină pentru că m-am plictisit de ea… Eii, Brazilia”, spune piromanul, în timp ce flăcările cuprind mașina.

Incidentul a fost anunțat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri care a stins focul. „Mașina a ars în proporție de 90%. Misiunea pompierilor a ținut 30 de minute, la fața locului incendiul a fost limitat fără a exista posibilitatea de extindere”, a declarat pentru Cuget Liber, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian.

Pentru că tânărul a devenit agresiv în momentul apariției Poliției, el a fost dus la Psihiatrie. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.