Imagini şocante pe o stradă din Dolj: Doi poliţişti au fost filmaţi în timp ce loveau fără milă un om al străzii VIDEO

Doi poliţişti din Craiova au fost filmaţi în timp ce loveau fără milă un bărbat pe stradă. Gestul oamenilor legii a atras furia trecătorilor care au sărit în ajutorul bărbatului.

RomaniaTV.net
08 ian. 2016, 21:05
Imagini şocante pe o stradă din Dolj: Doi poliţişti au fost filmaţi în timp ce loveau fără milă un om al străzii VIDEO

Caz şocant în Dolj. Imaginile au fost filmate cu telefonul mobil de un bărbat care a asistat la întreaga scenă. Potrivit poliţiştilor de la Inspectoratul judeţean de poliţie, bărbatul ar fi agresat iniţial o femeie pe stradă. Aceasta a sunat la 112 iar imediat la faţa locului au ajuns doi poliişt. Omul străzii era în stare de ebrietate şi a refuzat să se legitimeze, lucru care i-a înfuriat pe oamenii legii.

Pe imagini se vede clar cum unul dintre poliţişti îl loveşte fără milă pe bărbat. Apoi, intervine şi celălalt agent care, îl loveşte cu pumnul peste faţă. Bărbatul a fost pus la pământ de oamenii legii care l-au lovit de mai multe ori.

Mai mulţi martori, aflaţi într-un bar din zonă, i-au sărit în ajutor bărbatului. În cele din urmă, acesta a fost dus la secţia de poliţie unde, a fost amendat cu suma de 200 de lei. Cei doi poliţişti urmează să dea explicaţii în faţa şefilor pentru fapta lor.

Citeşte şi